Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
BİZİ KANDIRIYORLAR...
BİZİ KANDIRIYORLAR...
SADECE BUDA DEĞİL DİYANET İMAMLARININ ARKASINDA NAMAZDA KILINMAZMIŞ...BÖYLE BİR HÜKÜM NE KURANDA NE SÜNNETTE NEDE İCMADA YOKKEN BU KİŞİLER BUNU NEREDEN ÇIKARIYORLAR.
BENCE BUNLARIN AMACI MÜSLÜMANLARI PARÇALAMAK.HEM O İNSANLARIN NE BİR MEZHEBLERİ NEDE BEĞENMEDİKLERİ DİYANET İMAMLARININKİ KADAR BİLGİLERİ VAR.BİZLER BU OYUNLARA ALET OLMAYALIM.
BİDE SÜNNETE GEREK YOK KURAN BİZE YETER DİYORLAR.
ŞİLİĞİ ÇIKARTAN KİM BİLİYORMUSUNUZ?''YAHUDİ MASONLARI...''AMAÇLARI MÜMİNLERİ İÇTEN PARÇALAMAK.
BEN SİZE GİRİCEKSENİZ EĞER GÜNÜMÜZDEKİ HAKK TARİKATLARA GİRMENİZİ TAVSİYE EDERİM.BUNLAR NELER DERSENİZ NAKŞİBENDİ,MAHMUD EFENDİ,NUR CEMAATI VB. İSİMLERİ VEREBİLİRİM.BU TARİKATLER KURAN VE SÜNNET YOLUNDA GİDİYOR ÇÜNKÜ...
kardeşim söylediklerinin birkısmına katılıyorum da sana sorarım kimmiş bu
HAKK TARİKATLARA GİRMENİZİ TAVSİYE EDERİM dediğin kimmiş hak dediğin tarikatler ..
bende diyanetin hocalarının arkasında namaz kılmıyorum ..
kimseyi tekfir ettiğim den diğil resmen bidat işledikleri için ....
soruma da cevap verir sen sevinirim .....
(üm)metin sana muhtaç ya Rasulullah...
"Kim her namazın ardından otuzüç kere sübhanallah, otuzüç kere elhamdülillah ve ötuzüç kere Allahuekber deyip, yüzüncüsünü "Lâ ilâhe illallahu vahdehu lâ şerîke leh. Lehül mülkü ve lehül hamdü ve hüve âlâ külli şeyin kadîr," diyerek tamamlarsa, deniz köpükleri kadar da olsa günahları bağışlanır."
Ebû Hureyre radıyallahu anh. Buhârî
DELİLİM BU HADİS.HA ŞİMDİ HADİSTE TOPLUCA YAPIN DEMİYOR DİYEBİLİRSİNİZ.BU HADİSİ BİLENLER HER HALUKARDA NAMAZDAN SONRA YAPIYOR.AMA BİLMEYENLER O KADAR ÇOKKİ PEKİ BU İNSANLAR NAPSIN.İMAMLARIMIZDA İNSANLAR BU SEVABTAN MAHRUM OLMASIN DİYE O İNSANLARA ÖNCÜLÜK YAPIYORLAR.ONLARIN YAPTIKLARI EMRİBİL MARUFADA GİRİYOR ASLINDA...HEM TOPLUCA TESBİHTE İMAM ONLARIN YERİNE ÇEKMİYOR,SADECE NE ÇEKİCEKLERİNİ SÖYLÜYOR...BURDAKİ SAKINCA NEDİR?BU SÖYLENİLENLER NEDEN GÖZÜNÜN ÜSTÜNDE KAŞIN VAR GİBİ...
(üm)metin sana muhtaç ya Rasulullah...
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi