You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

BİZİ KANDIRIYORLAR...

BİZİ KANDIRIYORLAR...

Üye
BİZİ KANDIRIYORLAR...
SA.ARKADAŞLAR GİRMEK İSTEDİĞİNİZ BİR TARİKAT VARSA LÜTFEN DİKKAT EDİN.YENİ YENİ DİNİ(SÖZDE) GRUBLAR ORTAYA ÇIKIYOR.VE BUNLAR GÖRÜNÜŞTE İSLAMİ BİR MASKE TAKIYORLAR.BEN SAKALLI MÜMİNLERE ÖZEL BİR İLGİ DUYARDIM.AMA ARTIK KORKUYORUM.ÇÜNKÜ SÖZÜNE ETTİĞİM YENİ EKOLLERDE NE AMAÇLA YAPTIKLARINI BİLMİYORUM AMA SAKAL BIRAKIYORLAR.İNSANLARDA ÖZELLİKLE GENÇLER ONLARDAN ETKİLENİYORLAR BU SEBEBTEN.YAPTIKLARI İCRAATLER SÜNNETE TERS BİR İSTİKAMETTE YOLUNA DEVAM EDİYOR.MESELA YOK TÜRKİYE DARULHARB MIŞ O YÜZDEN CUMA NAMAZI KILINMAZMIŞ.PEKİ BU İNSANLARIN CUMA NAMAZININ ERKEKLERE FARZ KILINDIĞINI BİLMİYORLARMI.NASILKİ 5 VAKİT NAMAZI TERK EDEMİYORSAK CUMADA FARZKEN ONU NASIL TERK EDİYORLAR.CUMA NAMAZI MEDİNEYE GİDERKEN FARZ KILINDI,VE MEDİNEDEDE YAHUDİLER VARDI AMA O MÜMİNLER VE EFENDİMİZ SAV HİÇBİR ZAMAN BURASI DARUL HARB YERİDİR DEYİB TE CUMAYI TERK ETMEZKEN BU İNSANLARA NE OLUYORDA CUMAYI İNSANLARA TERK ETMELERİNİ SÖYLÜYORLAR..
Değerlikuddüs, kullanıcısı Dec 2008 tarihinden beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum üyesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
RE: BİZİ KANDIRIYORLAR...
KENDİLERİNE YENİ VAHİYLERMİ GELİYOR ACABA.ASRI SAADETTE BÖYLE BİRŞEY YOKTU.
SADECE BUDA DEĞİL DİYANET İMAMLARININ ARKASINDA NAMAZDA KILINMAZMIŞ...BÖYLE BİR HÜKÜM NE KURANDA NE SÜNNETTE NEDE İCMADA YOKKEN BU KİŞİLER BUNU NEREDEN ÇIKARIYORLAR.
BENCE BUNLARIN AMACI MÜSLÜMANLARI PARÇALAMAK.HEM O İNSANLARIN NE BİR MEZHEBLERİ NEDE BEĞENMEDİKLERİ DİYANET İMAMLARININKİ KADAR BİLGİLERİ VAR.BİZLER BU OYUNLARA ALET OLMAYALIM.
BİDE SÜNNETE GEREK YOK KURAN BİZE YETER DİYORLAR.
Değerlikuddüs, kullanıcısı Dec 2008 tarihinden beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum üyesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
VE SÜNNETTEN BİLE HABERLERİ OLMAYAN BU İNSANLAR KEDİ AKILLARINCA TEFSİR YAPMAYADA KALKIŞIYORLAR.ŞAYET SÜNNETE GEREK OLMASAYDI ALLAH ZATEN PEYGAMBERLERİNİ GÖNDERMEZDİ.BUNLAR RESMEN DİNDE OLMAYAN ŞEYLERİ DİNE SOKUYOR,DİNDE OLAN ŞEYLERİDE DİNDEN ÇIKARIYORLAR.PEKİ BU BUNLARIN YAPTIKLARI İSLAMI HRİSTİYANLIKTAKİ GİBİ TAHRİF ETMEK DEĞİLMİDİR...ARKADAŞLAR BİZLER İSLAMI GERÇEK KAYNAKLARINDAN ÖĞRENMEZSEK ORTALIĞI BUNLARA VERMİŞ OLURUZ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
MÜSLÜMANLIK SADECE KELİMEİ ŞEHADETLE BİTMİYOR.LÜTFEN DİNİMİZİ DOĞRU KAYNAKLARDAN ÖĞRENMEYE ÇALIŞALIM..GÜNÜMÜZ GENÇLİĞİ AŞKLA MEŞKLE UĞRAŞTIKLARI KADAR DİNLERİNİ ÖĞRENMEKLE UĞRAŞSALARDI HERKES ALİM OLURDU...
ŞİLİĞİ ÇIKARTAN KİM BİLİYORMUSUNUZ?''YAHUDİ MASONLARI...''AMAÇLARI MÜMİNLERİ İÇTEN PARÇALAMAK.
BEN SİZE GİRİCEKSENİZ EĞER GÜNÜMÜZDEKİ HAKK TARİKATLARA GİRMENİZİ TAVSİYE EDERİM.BUNLAR NELER DERSENİZ NAKŞİBENDİ,MAHMUD EFENDİ,NUR CEMAATI VB. İSİMLERİ VEREBİLİRİM.BU TARİKATLER KURAN VE SÜNNET YOLUNDA GİDİYOR ÇÜNKÜ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
VE DİKKAT EDİN BU İSLAMA TERS EKOL MENSUBLARI DURMADAN ÖNLERİNE GELENLERİ TEKFİR ETMEKTELER..EFENDİMİZ SAV BİLE MÜNAFIKLARI BİLDİĞİ HALDE AÇIĞA ÇIKARMAMIŞKEN BUNLAR MÜMİNLERİ TEKFİR BİLE EDİYORLAR...VE EFENDİMİZ MÜMİNLERE MÜMİNLERİ TEKFİR ETMEYİ YASAKLAMIŞKEN...O YÜZDEN SAKALLI DEYİPTE BİLMEDİĞİNİZ GRUBLARIN ARASINA GİRMEYİN...ZATEN İMANIMIZ ZAYIF ONU DA KAYBETMEYELİM SÜNNETİ KABUL ETMEYENLERİN ARASINDA...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Cvp: RE: BİZİ KANDIRIYORLAR...
s.a
kardeşim söylediklerinin birkısmına katılıyorum da sana sorarım kimmiş bu
HAKK TARİKATLARA GİRMENİZİ TAVSİYE EDERİM dediğin kimmiş hak dediğin tarikatler ..
bende diyanetin hocalarının arkasında namaz kılmıyorum ..
kimseyi tekfir ettiğim den diğil resmen bidat işledikleri için ....
soruma da cevap verir sen sevinirim .....
De�erliabdussamed, kullan�c�s� Jan 2009 tarihinden beri �mam Hatip, �slami Forum, Dini Forum, Genel Forum �yesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
as.oraya birkaçtane hakk tarikatleri yazmıştım.görmediniz herhalde.peki ben size sorayım işledikleri biat yüzünden diyorsunuz?bana işledikleri biati söylermisiniz?islamın hangi kaynağına dayanıyor bu yaptığınız?kuranamı?sünnetemi?icmayamı?ben bu 3 kaynaktada sizin dediğiniz şeye rastlamadım...siz bana yaptığınızın delilini getirin...bende sünnet, kuran ve icmadan delilimi getireyim....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
İman edenler Allah yolunda savaşırlar, inanmayanlar ise tâğut (bâtıl davalar ve şeytan) yolunda savaşırlar. O halde şeytanın dostlarına karşı savaşın; şüphe yok ki şeytanın kurduğu düzen zayıftır. (Nisâ: 76)

(üm)metin sana muhtaç ya Rasulullah...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu:
"Kim her namazın ardından otuzüç kere sübhanallah, otuzüç kere elhamdülillah ve ötuzüç kere Allahuekber deyip, yüzüncüsünü "Lâ ilâhe illallahu vahdehu lâ şerîke leh. Lehül mülkü ve lehül hamdü ve hüve âlâ külli şeyin kadîr," diyerek tamamlarsa, deniz köpükleri kadar da olsa günahları bağışlanır."
Ebû Hureyre radıyallahu anh. Buhârî
DELİLİM BU HADİS.HA ŞİMDİ HADİSTE TOPLUCA YAPIN DEMİYOR DİYEBİLİRSİNİZ.BU HADİSİ BİLENLER HER HALUKARDA NAMAZDAN SONRA YAPIYOR.AMA BİLMEYENLER O KADAR ÇOKKİ PEKİ BU İNSANLAR NAPSIN.İMAMLARIMIZDA İNSANLAR BU SEVABTAN MAHRUM OLMASIN DİYE O İNSANLARA ÖNCÜLÜK YAPIYORLAR.ONLARIN YAPTIKLARI EMRİBİL MARUFADA GİRİYOR ASLINDA...HEM TOPLUCA TESBİHTE İMAM ONLARIN YERİNE ÇEKMİYOR,SADECE NE ÇEKİCEKLERİNİ SÖYLÜYOR...BURDAKİ SAKINCA NEDİR?BU SÖYLENİLENLER NEDEN GÖZÜNÜN ÜSTÜNDE KAŞIN VAR GİBİ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
İman edenler Allah yolunda savaşırlar, inanmayanlar ise tâğut (bâtıl davalar ve şeytan) yolunda savaşırlar. O halde şeytanın dostlarına karşı savaşın; şüphe yok ki şeytanın kurduğu düzen zayıftır. (Nisâ: 76)

(üm)metin sana muhtaç ya Rasulullah...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.