You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Biz müslümanlar buna daha layık degil midir?

İmâm Süfyân diyor ya:

" Sizden biri dua ederken umitsizliğe düşmesin.Allah |svt| lanetli şeytanın dahi duasını kabul etmiştir.Şeytan dedi ki: Beni ertele mühlet ver.Allah dedi kiSaskinen mühlet verilenlerdensin.

Şeytan bile dua ediyorsa biz müslümanlar buna daha layık degil midir? "
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
RE: Biz müslümanlar buna daha layık degil midir?
İnsAllah kabul olur dualarimizda gülücük

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Rasulullah (s.a.v) şöyle buyurdu:
“Ey insanlar! Şüphesiz Allah temizdir, ancak temiz ve şirkten uzak olan ibadeti kabul eder. Allah peygamberlere emretmiş olduğu gerçekleri, mü’minlere de emretmiştir. O şöyle buyurmuştur: “Ey Rasuller! Temiz ve helal rızıklardan yiyin ve faydalı ameller işleyin. Doğrusu ben yaptıklarınızı çok iyi bilirim” (Mü’minun 51) Ayrıca O: “Ey iman edenler! Size verdiğimiz rızıkların temiz ve helal olanlarından yiyin” (Bakara 172) buyurmuştur.

Saçı başı dağınık, toz toprak içinde bir adam yolculuğunu uzatarak geliyor ve ellerini göğe uzatarak:
-Ya Rabbi! Ya Rabbi, diyor. Oysa yediği haram, giydiği haram, içtiği haram, beslendiği haramdır. Şimdi bunun duası nasıl kabul olunur?”

[Darimi/Kitabu’r-Rikak 2720]

Dikkat edersek neden kabul edilmesin? gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-11-2013, Saat:04:35 PM, Düzenleyen: Haifa As-Sudani.
Göğe Bakma Durağı.
Belki de olur o kissa hakkinda yorum yapamam da haklisin ama temizolduktan sonra neden olmasin gülücük

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Haifa temizlikten kasıt dış temizlikten çok iç temizliği dir.

Beden e haram lokma girmemesi gibi

Bir adamın uzerindekinden başka giysisi yoksa ne yapacak bu durumda

Birde ilk mesajindaki svt ne demek
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.