You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

biz ki kalakalmışız

biz ki kalakalmışız

Uzman
biz ki kalakalmışız
Bugun yine kim ağladı:ANALAR.
Bugun yine kim zülme uğradı:MAZLUMLAR
Bugun yine kimi kara toprak aldı:MASUMLARI
Bugun yine kim yaptı bu planları:KARA KALPLİ HAİNLER.

Peki ey muslumanım diyen sen ben o.Sen ne yaptın.Namazını kıldın kenarda izledin ve namaz kılmadan imanlı olmadan bana dokunmayan yılan bin yaşasın dedin..Ve yarın yine aynı plan işleyecek sen yine izleyeceksin ve oturduğun yerde yakaracaksın ve yarın yine aynı lanet sözü söyleyeceksin...

Zaman ne oturma ne de yakarma zamanı.Yatan değil yeten giderken her saniyenin hesabını verecekken bu rahatlık çok da kalmaz senin yanına musluman camia.

HEPİMİZ SUÇLUYUZ ki: lanetlenmiş bir kafir topluluğuna karşı aktif bir hareket gösteremedik gösteremiyoruz

(peygamber tek başına cahiliye döneminde o kadar pisligin içinde islamı yaydı).

Hep geri planda söylenip durduk.Sesimizi kim duydu?ALLAH şüphesiz ki duydu ama O ALLAH ki mühlet verdiği bu zamanda kullarını deniyor ve bizlerde biliyoruz ki biz istemedikçe yaratan vermez. Ve o ki hesabı da çok çetin olacak.

Bakalım o hesap günün de bu geri planda ki söylenmelerimiz neye yarayacak?(tabiki hiçbirşeye)

ALLAH c.c buyurur ki:''Bir toplum kendilerindeki özellikleri değiştirinceye kadar Allah, onlarda bulunanı değiştirmez.(RAD 11)''
işte ey musluman kesim sizler ayağa kalkmadıkca ALLAHın yardımı gelmez.ALLAH ilk hamleyi bizden beklemekte.Rabbim inşALLAH bizlere rahmet eylesin.
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.