You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Biz Hrıstiyan Terörü demedik...

Biz Hrıstiyan Terörü demedik...

Çalıkuşu
RE: Biz Hrıstiyan Terörü demedik...
Bir ve ikinci resim çok korkunç özellikle!
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Bismillahirrahmanirrahim.
"Elhamdü lillâhi rabbil’alemin. Errahmânir’rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na’budü ve iyyâke neste’în, İhdinessırâtel müstâkim. Sırâtellezîne en’amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn."

Anlamı : "Hamd, âlemlerin Rabbi, merhametli olan, merhamet eden ve Din Günü’nün sahibi olan Allah’a mahsustur. (Allahım!) Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz. Bizi doğru yola, nimete erdirdiğin kimselerin, gazaba uğramayanların, sapmayanların yoluna eriştir. "

Allah ım sen mazlumların yanındasın bizleride ahirette mazlum eyle...

dünyevi hayatta ezilen mazlumlara yardım et haksızlıga karşı bizleri dimdik eyle bütün müslümanlara yardım et..
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Cezayir katliamını cezayirli müslüman lardan dinledim baya bi köy gezdim savaştan kalan yerleri ziyaret ettim Fransızlar insan değil gerçekten insan değilmiş
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Allahu Teala bunların yaptıklarını yanlarına bırakmaz.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.