You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Birşeyi 40 Kere Söylersen Olur ?

Birşeyi 40 Kere Söylersen Olur ?

Cezalı Üye
RE: Birşeyi 40 Kere Söylersen Olur ?
Evet hurafedir. Kur'anda da sünnette de böyle bir şey bulamadım. (Sahih kaynaklarda da bulamadım) Yanlışım varsa düzeltin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bende bilmiyorum , teşekkürler gülücük bekleyelim öbür cewapları .. Bu ibni Mesud'un bana werdiği görewdi gülücük
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Evet,bu da hurafe/uydurmadır.Bu arada görevinizi yapmaya başlamışsınız.Teşekkür ediyorum.Sizi sevmeye başladımgülücük

"Bir şeyi 40 defa söylersen olur"bu cümleyi şöyle anlamak mümkündür.Diyelimki evde küçüklüğümden itibaren bana sürekli mühendis oğlum diye hitap edilse,ben ister istemez onun etkisinde kalırım ve meslek seçimimde duyduklarım beni kısmen yönlendirmiş olur.Olaya bu örnek açısından bakmak faydalı olacaktır.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
anlaşıldı Teşekkürler İbni Mesud ..
Ya Söylersem Kim Anlar ?

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
40 defa söylersen olur ..çünkü bazı söylenen şeyler dua , temenni yerine geçer .. ve bunu söylediğimiz bir an Rabbimizin duaları kabul ettiği bir an olabilir..ifade edebildim mi bilmiyorum gülücük

örneğin çalıştığım biryerde bir adam vardı..normal biri değildi..kendi hapşurduğu zaman kendi kendine geber derdi Saskin
ya deme öyle RABBİMin duaları kabul ettiği bir saate gelirsin hık diye gidersin ha derdik gülücük

ben kendimle ilgili biliyorum..hiç bir tarafım kırılmadı keşke ayağım kırılsa da 10 gün rapor alsam derdim..yıllarca dedim bunu tövbe yagülücük manyaklık işte ...en son ayağımdan çok kötü bir kaza geçirdim 10 gün ayağımdan yattım..
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 12-12-2014, Saat:11:06 AM, Düzenleyen: Noyan.
General
buda bi örnek gülücük teşekkürler noyan .. Çok geçmiş olsun bu arada ..
Ya Söylersem Kim Anlar ?

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
teşekkürler ...ağzımızdan çıkana dikkat etmeliyiz gülücük
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Dilekler dualasir
Dualar gerçekleşir
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.