You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Birisinden Hoşlanmak

Birisinden Hoşlanmak

Yeni Üye
Birisinden Hoşlanmak
Merhabalar. Ben bir kızdan hoşlanıyorum oda aynı şekilde benden hoşlanıyor ikimizde birbirimizden hoşlandığımızı biliyoruz. Yaşım 15 ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Bu sadece böyle hoşlantı olarakmı kalıcak? Yardım ederseniz sevinirim. İyi günler.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-07-2021, Saat:06:48 PM, Düzenleyen: enes şık.
.
Cvp: Birisinden Hoşlanmak
Sayın 15 yaş, Güzin ablanın bloğu yan tarafta. Yanlış geldiniz sanırım. Ayrıca 15 yaşında ne hoşlanması? Biz o yaşta ip atlamanın, sek sek oynamanın mantığını yeni yeni çözmeye başlamışken hoşlantı kelimesi hoşaf kelimesini çağrıştırmaktan başka bi anlam ifade etmezdi bizde. Hoşlantının ne olduğunu bilmezdik, bilmemiz yasaktı, velevki bildin, yemin ederim babalarımızın bizi hastanelik edebileceği ihtimali akıllarımızdan çıkmadığı için "ne hoşlanması, hoşaftır o" deyip ip atlamaya devam ederdik. Sende ders çalışabilirsin mesela.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Birisinden Hoşlanmak
"Sevişenler için(birbirini sevenler için en güzeli nikahtır" hadisi şerif. Nikahlanma söz konusu olana kadar harama düşmeyerek sabredeceksin inşallah.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.