You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Biriniz yardım etsin lütfen

Yeni Üye
Bir hadis-i şerifte (doğru mudur değil midir bilmiyorum) anne-babaya saygısızlık yapanın ibadetleri kabul olmaz deniliyor . Ahirette annemiz babamız hakkını helal ederse ve ALLAH'tan affetmesini isterse yaptığımız ibadetler kabul olur mu ? Bu soru sadece benim için değil bütün müslüman evlatlar için . Çoğu kişi elbet ebeveynlerinin bir istediğini yapmamıştır , öf demiştir yada herhangi birisi . Bir de mümkünse bunu ayet ile de kanıtlayabilir misiniz ? Bazen şeytanın insan vücuduna bürünüp (öyle deniliyor) bazı yalan hadisler söylediği için ve Kur-an'da bilmemenin bahane olmadığı için biraz titiz davranıyorum bu konuda .
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.