You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

biri beni duysun artık

biri beni duysun artık

Yeni Üye
biri beni duysun artık
Merhaba adım merve 19 yaşındayım bir evlilik yaptım bosandım. 1 ay önce ve 2 aylık hamileyim tek yaşıyorum ev kuramı arkadaşlarım ödüyo ama onlarda bir yere kadar hamile olduğum için ise giremiyorum inanın bana lütfen yalan değilAllah sşahidimolsun kki ciddiyim bana yardım edin lütfen ..[/font][/b][/i]
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
RE: biri beni duysun artık
Merve hanım konu tekrarı yapmayınız lütfen, kurallara uyunuz, daha önce açıklama yaptık, 19 yaşındaki bir bayanın internet başında çeşitli sebeplerle bir forumdan yardım istemesi biraz düşündürücü..Çıkması muhtemel bir sorunda direk forum sorumludur..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Aile büyüklerini de araya katarak annenin ve babanın yanına dön. Yani nasıl desem çocuk olmasan da pek de büyük sayılmazsın
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Hic kimse yardımcı olmuyo ki bende dönmek isterim ama dönemiyorum kabul etmiyorlar ulasamıyorum kendilerine
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.