You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Birgün Umutsuz Biri Açarda Okursa Diye...

♥ Sagop´AşK`oLera ♥
Bugün dün ne yaşadıysan belki en acı belki en güzel günü. Ama asıl bugünün önemi - Şimdi-
Yarında şuan nefes aldığın anlara '' DÜN'' adını koyacaksın.

Şimdi istersen acı , istersen tatlı, istersen güzel ve istersen kötü olacak...kaderinde iraden senin elinde!
ancak bazen bizim olmayan kaderinde bunda etkili rolü çok, bununla birlikte yarına acı olabilecek zamanlar koyarak '' hadi şimdi mutlu olmayı dene'' dalgasını geçercesine üzerimize gelmesi gibi durumlarla karşılacağız
acı hep olacak önemli olan acıyı ve tatlıyı terazide ağırlamak, siz bu terazide sahtekar olabilirsiniz tatlının gramını artırarak kendinize iyilik ettiğiniz haram olmayan tek hesap bu!
ama acı olacak ama tatlı yine ümitsizlik saracaksa şimdiyi iyi kullanmalı ve şimdileri çoğaltmalıyız şimdi mutlu olmayı denersek yarında şimdi olacak ve dünler hatıralarda yarınlar için umud kalacak.( her umutsuz anda akılda kalan bir umut daima önemlidir bu yüzden)
insan su gibi lekesiz saf , berrak ve duygulu olan olguları yaşamakda beceriye sahip bir varlıktır olma olgusunu denemelidir (mutlu olma huzurlu olma) hayat, duygusuzluk ve mutsuzluk tercihleri arasında sınır koysada ''insan'' bu tercihler sınırlandırmasını ortadan kaldırabilen bilgi beceriye sahiptir
Aklın aklı ve kalbin aklı arasında kalbini dinlemeli aklıyla uygulamayı becermelidir.

sır: kimine acıyla doğan bir güneştir!
güneş (umut)
acı (umutsuzluk)
ıssız ( BEN )

unutmayınki acı hep olacaktır ancak siz masanızdan alıp yemeğinize serpmediğiniz müddetçe teraziyide unutmayın çakal bakkal olmak ile kendisi için doğru bakkal olmak arasında büyük fark vardır şimdi hayata çırak olarak başlamak en doğrusu. [Resim: wink.gif]
ALLAHIM RUHUMU DARATMA KALBIMI KARARTMA BENI SENDEN BASKASINA YALVARTMA AMIN

[Resim: sigpic2959_12.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-01-2011, Saat:12:52 AM, Düzenleyen: 20Erva.
EgeninKizi
RE: Birgün Umutsuz Biri Açarda Okursa Diye...
Coooook güzelmis canim coook tsk ederim
GELIN NAMAZ KILALIM
HAKKIN HUZURUNA VARALIM
RABBIMIZE EL ACIP
YALVARALIMMMMMMMMMM!!!!!!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
RE: Birgün Umutsuz Biri Açarda Okursa Diye...
İnanci olanin daima umudu vardir.
Tesekkurler gülücük

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.