You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

birazda sevgi diyelim...

birazda sevgi diyelim...

Forumcu
birazda sevgi diyelim...
Seni ve sensizligi dusundukce, esen ruzgarların ardından yagan yagmurlar gibi sana ve sensizlige ağ[/i]lamak istiyorum

Eger beni bu sokakta,bu mahallede,bu sehirde bulamazsan sevgilim bilki ben, Gözlerinin daldigi yerdeyim...

Gül filizlendiği günden itibaren güneşe aşıktır güneş her ne kadar ayın görkemine kanıp gülünü unutsa da gül ayın görkemine kanıp güneşini unutmaz.

Sev seni seveni hak ile yeksan etse de sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan etse de...

Yaşayabileceğim en güzel aşkı yaşattığın için sana beni seninle karşılaştırdığı için Allaha seni görebileceğim için yarınıma şükrederek yatıyorum.

Kendimi nokta kadar hissettiğimde bakıyorum ki en anlamlı cümlelerin sonuna gelmişim.

Aramazdık gece mehtabı yüzün parlarken,
Bir sönük yıldıza benzerdi güneş yanımda sen varken.

Seyyid KEMERKAYA
"Rahman'ın has kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler ve kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) "Selam!" derler geçerler..."
furkan 63
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: birazda sevgi diyelim...
Sev seni seveni hak ile yeksan etse de sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan etse de...

teşekkürler
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: birazda sevgi diyelim...
tsklerrosegul
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.