You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anket Başlığı: bir soru !!!!

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Umursamayıp yoluma devam ediyorum 1 (50.00%)
Dilim döndüğünce uyarmaya çalışıyorum 1 (50.00%)
ve siizn yorumlarınız.... 0 (0%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 2 (100%)
R4BİA
bir soru !!!!
selamün aleyküm

bir kötülük gördüğünde elinle düzelt
elinle düzeltemezsen dilinle düzelt
dilinle düzeltemezsen kalben buğzet
fakat bu buğuz imanın en zayıf noktasıdır...

bu ayeti kerimeyi hatırlatmakla başlayayım söze

SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR; çevremizde muhakkak görüyoruzdur flört eden , evli olmadığı halde samimi bir şekilde tabiri caizse sarmaş dolaş içiçe dolaşan edepsizce davranan kadın ve erkek

bu şekilde gördüğünüz insnalara tepkiniz nasıl oluyor ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-10-2008, Saat:01:38 PM, Düzenleyen: *Rabia*.
© 9492.698875 ©
RE: bir soru !!!!
çok güzel bir konu öncelikle Allah razı olsun

yolda böle insanları gördügümde sadece ben degil eminim diger insanlarda gidip söz ile müdahale edemiyor ne eliyle ne diliyle ''sanane kardeşim,günahsa benim günahım,yürü git karışma sen,veya direk şiddete maruz kalabilirsin'' gibi şeyler yaşayabiliyo insan ama en çok yapılanı kalben yapmak ve bence dogrusuda bu eger o insanları yakından tanımıyosan...eger tanıyosan diger secenekleri yapabiliriz die düşünüyorum...
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
bu kişiler tanımadığım yabancı kişilerse tabikide karışmıyorum

dayak yemeye niyetim yok

he tanıdık olur arkadaşım olur yanlışnı görürüm elimden geldiğince uyarmaya çalırım
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: RE: bir soru !!!!
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok güzel bir konu öncelikle Allah razı olsun

yolda böle insanları gördügümde sadece ben degil eminim diger insanlarda gidip söz ile müdahale edemiyor ne eliyle ne diliyle ''sanane kardeşim,günahsa benim günahım,yürü git karışma sen,veya direk şiddete maruz kalabilirsin'' gibi şeyler yaşayabiliyo insan ama en çok yapılanı kalben yapmak ve bence dogrusuda bu eger o insanları yakından tanımıyosan...eger tanıyosan diger secenekleri yapabiliriz die düşünüyorum...

ifade
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Cvp: bir soru !!!!
Senin dediğin gibi insanlara yaşadığım yerde rastlamam pek, ama rastlarsam ne yaparım diye düşündüm sonra böyle insanlar zaten yaptıklarının doğru olmadığını biliyor nefsinin esiri olmuş insanlar, üzülürüm kendilerine yazık ettikleri için Allah ıslah etsin derim ama gidipte ne yapıyorsunuz günah değil mi diyemem sanırım.
Ama eğer insanı rahatsız edecek bir boyuta gelmişse durum en azından Edep yahu! derim.
Allah nefsinin esiri olmaktan korusun!
Selam ve duayla..
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-10-2008, Saat:03:25 AM, Düzenleyen: free.
Uzman
eliyle duzeltecek olan devlettır
diliyle duzeltecek olan alimlerimizdr veya bu konu hakkında biklgisi olanlardır
kalbıyle bugz edecek olanlar ise bu konu hakkında bilgisi olmayanlardır

ben kalbımle bugz ederim

tesekurler
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.