You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

BİR MÜSLÜMANIN 1DAKİKADA YAPABİLECEKLERİ

>295457<
Hep beraber 1 dakada neler yapabilecegimize okuyalim insaAllah
Sadece 1 dk ne kadar cok kiymetli...

1 dakikada 5 defa Fatiha suresini seri bir sekilde okuyabilirsin.Fatiha suresini bir defa okumak 1400 sevaptir.5 defa okununca bir dakikada 7000 sevap elde edebilirsin.

1 dakikada on defa ihlas suresini okuyabilirsin 10defa ihlas suresi 3 kuran hatmine bedel sevap kazandirir.Hergun bir dakikani ihlas suresine ayarsan ayda 300 defa senede 3600defa ihlas okumus olursun.Buda 1200 hatme bedel olur

Yuzune bir dakikada Allahin kitabindan bir sahife okuyabilirsin.

1 dakikada kisa bir hadis ,kisa bir ayet ezberleyebilirsin.

1 dakikada 30 defa kelimeyi tevhid getirebilirsin.

1 dakikada 100 defa SubbhanaAllahi ve bihamdihi dersin.Denizlerin kopugu kadar gunah da olsa bagislanir.

1 dakikada 40 defa La havle dersin cennet hazinelerinden 40 hazine elde etmis olursun.

1 dakikada 60 defa Estegfirullah el azim dersin bagis ve affa nail olursun.

1 dakikada 25 defa salatu selam soylersin 250 sevabi, 250 bagis ve 250dereceye nail olursun.Sefaati Mustafa’ya s.a.v nail olursun.

1 dakikada dua,tefekkur,tezekkur kalbini inceleyen taatlerle olursun.Kalbin 1 dakikada ameli yerine gore omre bedel olur.
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
RE: BİR MÜSLÜMANIN 1DAKİKADA YAPABİLECEKLERİ
eyvallah ıyı oldu ogrendıgım..
bu arada zehra syfayı assa doru kaydırınca bordo yazılar kırmızı oluo icýn
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: BİR MÜSLÜMANIN 1DAKİKADA YAPABİLECEKLERİ
sağol canım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
seLam
Valla ne Yalan Solım Sızlerın sayesınde Birseyler Ogrenıyorum..Allah Razı Olsun..
Etikete Gerek Yok,Eskilere Sor Tanır..!!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: BİR MÜSLÜMANIN 1DAKİKADA YAPABİLECEKLERİ
sizler sağolun arkadaşlar...
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: RE: BİR MÜSLÜMANIN 1DAKİKADA YAPABİLECEKLERİ
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eyvallah ıyı oldu ogrendıgım..
bu arada zehra syfayı assa doru kaydırınca bordo yazılar kırmızı oluo icýn

kız o benim sihirli yazımTongueSmilegülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: seLam
DaRk_BoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Valla ne Yalan Solım Sızlerın sayesınde Birseyler Ogrenıyorum..Allah Razı Olsun..

ne mutlu ki herkes birbirinden birşeyle röğreniyorgülücük

Allah razı oslun zehracım...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: BİR MÜSLÜMANIN 1DAKİKADA YAPABİLECEKLERİ
ECMAİN RABBİM SİZLERDEN RAZI OLSUN...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.