You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

bir müslüman erkeği nasıl giyinmeli ve hangi renkleri tercih etmeli?

bir müslüman erkeği nasıl giyinmeli ve hangi renkleri tercih etmeli?

~aşk lâyezâlî~
RE: bir müslüman erkeği nasıl giyinmeli ve hangi renkleri tercih etmeli?
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
çok konuştum ama şunu da söylemeliyim.nasıl kadın kıyafetine dikkat etmeliyse artık çağımızda erkekte dikkat etmelidir.sözüm meclisten dışarı her iki cinste karşı tarafı zor durumda bırakacak durumlardan sakınmalıdır.ben ,müslüman kardeşleri ve kendimi dışarda bırakarak şunu söylüyorum.çağımızda kadın erkek ayrımı kalmamıştır.her ikisininde nefsinin aynı ölçüde büyük olduğunu görmek zor değil.inş düşüncelerimi doğru anlatabilmişimdir.......
dua ile.....
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
çarşafmı gülücük battaniye yada yorgan giyse olmuyormu , kurandaki tesettüre uyuyorsa illaki çarşaf olacak diye bişey yok , çarşaf giymek isteyende giyer , kişisel tercih meselesi bunlar , hangi renk giyileceğide kişisel tercihtir , kültürel adetlere göre zaten insan bir renk seçer kendisine fakat islamda illaki şu renk olacak yada illaki çarşaf olacak diye bir kural yoktur , erkek mesela etek giyse türkiyede tuhaf gelir size , fakat iskoçyada giyse tuhaf gelmez , arabistanda giyilen kıyafet türkiyede tuhaf kaçar , fakat başka yerde normal sayılır bunlar kişisel ve kültürel tercih meselesidir .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-05-2013, Saat:05:42 PM, Düzenleyen: e2828.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.