Akp hükumetinin 15 sene boyunca işletmiş olduğu adalet mekanizmasının çarklarından kendilerinin de geçmelerini nasip eyle Allah'ım. Amin.
Adalet mekanizmasındaki yanlışlıkları gören ve düzeltmeye muktedir olan ama hiçbir şey yapmayan tüm yetkililerin gördükleri, fark ettikleri ama düzeltmek için el atmadıkları tüm yanlışlıkların kendi başlarına da gelmesini nasip eyle Allah'ım. Amin.
Bu insanlar eğer ıslah olacaklarsa bile en az 5-6 ay kendi adaletleri ile baş başa kalsınlar -ki kendi başlarına gelmeyince adalet için hiçbir şey yapmıyorlar- bu masum insanların başlarına gelenleri net bir şekilde anlayabilsinler. Amin.
Kuran okuyan ama Kuran okuduğu için cezaevlerine atılan vatandaşları için ses çıkarmayan. İslam'ı yaşadığını söyleyen ama İslam'ı yaşadığı için cezaevlerine atılan vatandaşları için ses çıkarmayan. Filistinin yanında İsrailin karşısında olduğunu söyleyen ama aynı düşünce ve görüşte olduğu için cezaevlerine atılan vatandaşları için ses çıkarmayan. Darbelere karşı olan ama darbelere karşı olduğu için cezaevlerinde yatan vatandaşlarını görmeyen onlar için kılını kıpırdatmayan tüm yetkililere ve erk sahibi insanlara akıl, iz'an, insanlık, Allah korkusu ve her şeyden önemlisi iman ver Allah'ım. Amin.
Ey Allah'ım, sen bu hükumetin yapmış olduğu iyi ve güzel icraatları görüyor ve biliyorsun, bu icraatlarını taktir ediyor ve şükranlarımı sunuyorum. Sen onlara mükafatını ver Allah'ım. Amin.
Sen bu hükumetin yapmış olduğu hata ve yanlışları da görüyor ve biliyorsun, bu icraatlarını yeriyor ve lanetliyorum. Sen müstahakkını ver Allah'ım. Amin.
Ey Adili Mutlak Allah'ım, senin adaletine sığınıyoruz. Bizi sensiz bırakma Allah'ım. Amin
Devletimiz, milletimiz, tüm vatandaşlarımız ve bilhassa Müslüman kardeşlerimiz ve geleceğimiz için yapmış olduğum bu duadan daha hayırlısı varsa onu kabul et Allah'ım, değilse senin rızanı umarak etmiş olduğum bu duamı kabul buyur Allah'ım. Amin.
Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana