You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
BİR KUL
yaşama ALLAH sevgisiyle tutunan bir garip.hülyalı gözlerle insanları sevmeye çalışan . ama insanların onu her gördüğünde sakalı ile tipi ile uğraşıp yolundan çevirmeye çalışan buna rahmen şükretmesi bilmeyen bir cahildir ki herkese ALLAH ona kullağına fısıldamıştır sen benim gerçek kulumsun benim gerçek kulum . kimseye ses çıkarmaz onu ezecekler ezilen olacak. o hep RAB bi için diğer kullara sesini çıkarmaz onu nasıl görürsün . bir bankada patronunun faturasını öderken sessizce oturur birşeyler düşünür gibi . sakalıdır ya bazen şekilsiz olur . insanların tabiri ile eşkale bak derler . o aldırış etmez herkesi kendi bildiği gibi yaşaması gerektiğini bilir . daha küçük bir çocukken istismar edilir böylesi kimseye korkusundan birşey diyemez . zaman ona yaşadığı acı gerçekleri gözünün önüne getirir içten ağlar dışına belli etmez . kalbinde tüm insanlara dost düşmana beslediği sevgi vardır . ama insanlar baktığı zaman ondan korkarlar yaklaşmazlar . içine kapanır karamsarlaşır . ekmek yiyeceği bir iş bulmuştur hemde öyle bir iştirki düşmanı bile böyle edebi olmayan bir patronun yanında çalışmaz . ama o tam tersini düşünür hiç bir kimse kalpten birşey yapmıyordur . hergün ALLAH'ın yoluna teşvik etmek ister . ama kimse dinlemez deliyimi dinlicem . kur'an da bu yazmıyor şu yazmıyor bu kim oluyor bana nasihat veriyor . ALLAH sevdiği bir çok kuluna onun istediği şekilde insanlara birşeyler aktarmasını ister . bunada vesile denir. ALLAH bir kulunu herkesin hor gördüğü bir kulunu seçer . bu kul YAR'ADANIM taktir'idir bunu bilmesi gerekenler var der anlatır kalbinden geldiği gibi . etrafında o kadar ŞEYTAN vardır ki .peh şuna bak bize akıl vermeye kalkıyor kimki bu bize akıl veriyor. halbuki o insan akıl asla verme niyetinde değildir . içinden öyle gelmiş kalbinden bir ses bunları söyle demiştir. ve o sözler azından çıkmıştır bunu çok yakındaki çatal dilliside dinlemiştir 7 kat uzağındaki insanda dinlemiştir. ama çok yakınında 2 türlü çatal dilli vardır . biri sevinen aha şimdi sokacak bir dinciyi der bu yılan. yılan ki ALLAH'a secde eder ve ALLAH'ın bazen insanlar Alamet olarak iletmesi gerektiği sözleri . çok özel ''O'' nun sevdiği kullarından birini seçmiştir. ve yılan bu kul'un sözlerini duyar der ki ( RAB sesleniyor ) ve gözleri kördür seçemez iyiyi kötüyü . amma YÜCE RAB ona algılama kabiliyeti ile donatmıştır. o hala konuşurken . içinden tıstıs gülen şeytani insan şimdi işi bitecek diyen insan öyle bir ŞAŞIRIR'ki azı açıkta kalır bunu nasıl olurda sokmadı der . yılan sessizce ALLAH'ın vesile ettiği sevgili kulu sölerini söylerken yılan yoluna devam eder ve yanında geçerken . bir başını kaldırıp şükür olsun der sana YAR'adanım. ve yoluna devam eder. ALLAH derki benim seçtiğim bir kul vesile ederim onu. sonuna kadar görünen görünmeyen insanın gözünde kötü olan olmayan herkes bilirki. ben sesleniyorum.ve oradaki şeytanın yolunu seçmiş insan sinir krizlerine girip uzaklaşır . çünkü emeli suya düşüp buhar olmuştur. kalbinde tertemiz düşünceler barındıran karşındaki bütün insanlarla aynı olduğunu düşünen.. burda yazımı kesiyorum . inş devamını yapacağım saygı ve sevgiyle kalın.[/color][/font]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.