BIRAKILSIN DA BOŞ OLUP OLMADIĞINA İNSANLAR KARAR VERSİN (ki reytingine bakıcak olursak kıskandıracak ölçüde)... BU TİP YAZAR SUSTURMA POLİTİKALARINA KARŞIYIM.... bu tip ANTİDEMOGRATİK EYLEMLERDEN VAZGEÇİLSİN ARTIK... TEK İSTEĞİM DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜNE SAYGI SINIRSIZ ELEŞTİRİ....... (((((((açın şu kilidi **Lüfen beni eleştiriniz**buradan beni eliştirebilirsiniz (kartalli_sadiq)**)))))))
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
*-*bir konunuya gereksiz diye o konuyu kilitlemek bir demograsi ve özgürlük ayıbıdır*
*-*bir konunuya gereksiz diye o konuyu kilitlemek bir demograsi ve özgürlük ayıbıdır*
BIRAKILSIN DA BOŞ OLUP OLMADIĞINA İNSANLAR KARAR VERSİN (ki reytingine bakıcak olursak kıskandıracak ölçüde)... BU TİP YAZAR SUSTURMA POLİTİKALARINA KARŞIYIM.... bu tip ANTİDEMOGRATİK EYLEMLERDEN VAZGEÇİLSİN ARTIK... TEK İSTEĞİM DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜNE SAYGI SINIRSIZ ELEŞTİRİ....... (((((((açın şu kilidi **Lüfen beni eleştiriniz**buradan beni eliştirebilirsiniz (kartalli_sadiq)**)))))))
siteye kayıt olalı 1 hafta olmuş benim hakkımdaki düşünceleriniz nedir diye konu açıyorsunuz saçmalıktan başka birşey değil
bn 130'u aşkın yorum yazmışım br haftada sen kac senede 200 yazmışsın??? üstelik insan değil bir hafta bir kelimesiyle bile eleştirilenilir benim şuan yaptığım gibi meselaa... üstüne üstelik 130yorum el-insaff elbette cok eleştiri alacaktım ve de bundan da emindimm (ki zaten 1saatte oluşan reytingde bunun habercisiydi)...
bende sana bir yorum daha yazmanı tavsiye ediyorum şuan 199 da (senin gibi bir süper moderatör için maşşşş..) ama dikkat et diğer mesajların gibi buda kin..nefret yargısızinfaz içermesin...........
kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi