You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

*-*bir konunuya gereksiz diye o konuyu kilitlemek bir demograsi ve özgürlük ayıbıdır*

*-*bir konunuya gereksiz diye o konuyu kilitlemek bir demograsi ve özgürlük ayıbıdır*

Forumcu
S.A.
BIRAKILSIN DA BOŞ OLUP OLMADIĞINA İNSANLAR KARAR VERSİN (ki reytingine bakıcak olursak kıskandıracak ölçüde)... BU TİP YAZAR SUSTURMA POLİTİKALARINA KARŞIYIM.... bu tip ANTİDEMOGRATİK EYLEMLERDEN VAZGEÇİLSİN ARTIK... TEK İSTEĞİM DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜNE SAYGI SINIRSIZ ELEŞTİRİ....... (((((((açın şu kilidi **Lüfen beni eleştiriniz**buradan beni eliştirebilirsiniz (kartalli_sadiq)**)))))))
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-06-2008, Saat:01:46 AM, Düzenleyen: kartal_sadiq.
Üye
RE: *-*bir konunuya gereksiz diye o konuyu kilitlemek bir demograsi ve özgürlük ayıbıdır*
hiç bir konu gereksiz yere kilitlenmez, bu konuda sitede bir bölüm açılmış üyeleri değerlendirmek için bence siz gereksiz konular açmazsanız daha uygun olur.Üyelik tarihinizi kontrol ettim: Kayıt Tarihi: 06-06-2008

siteye kayıt olalı 1 hafta olmuş benim hakkımdaki düşünceleriniz nedir diye konu açıyorsunuz saçmalıktan başka birşey değil
Her canlı birgün mutlaka ölümü tadacaktır
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: *-*bir konunuya gereksiz diye o konuyu kilitlemek bir demograsi ve özgürlük ayıbıdır*
-*saçmalık*- haa??? yani hakaret mi ediyorsun..... :Doct0'7 de geldinde eline ne geçti senn bu ağır sözlerden sonra...
bn 130'u aşkın yorum yazmışım br haftada sen kac senede 200 yazmışsın??? üstelik insan değil bir hafta bir kelimesiyle bile eleştirilenilir benim şuan yaptığım gibi meselaa... üstüne üstelik 130yorum el-insaff elbette cok eleştiri alacaktım ve de bundan da emindimm (ki zaten 1saatte oluşan reytingde bunun habercisiydi)...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
önemli olan mesajın sayısı değil kalitesidir arkadaşım.internetim olmadığı için gelemiyorum ben ve bunu yetkili arkadaşlar biliyor.evet siteye girdiğimde ilk olarak senin açtığın bu saçma konuyu gördüm kusura bakma ama buna sadece gülünür.Üstelik sitede üyeler diye bir bölüm mevcutken, sana ordaki duyuruyu okumanı tavsiye ediyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
tavsiyen için eksik olma
bende sana bir yorum daha yazmanı tavsiye ediyorum şuan 199 da (senin gibi bir süper moderatör için maşşşş..) ama dikkat et diğer mesajların gibi buda kin..nefret yargısızinfaz içermesin...........
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
ben böyle bir konun açılmasının saçma olduğunu düşünüyorum ki diğer arkadaşlarda bana hak verecektir.Ayrıca mesaj sayım ister 0 olur ister 10000 olur bu sizi ilgilendiren bir konu değil, gereken açıklamayı yaptığımı düşünüyorum.Hayırlı geceler
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
aynen bende gereken itirazı ettiğimi düşünüyorum hemde defalarca.. hayırlı geceler..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: *-*bir konunuya gereksiz diye o konuyu kilitlemek bir demograsi ve özgürlük ayıbıdır*
şişt polemik yok,sinir
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: RE: *-*bir konunuya gereksiz diye o konuyu kilitlemek bir demograsi ve özgürlük ayıbıdır*
kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:icon
kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.