You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bir kac sorum var yardimci olursaniz sevinirim

Yeni Üye
Öhhömm selamun aleykum benim sizlere bir sorum var ben kucukken 5-7, yaşlarındayken cuma vakti bizim sokagin kosesinden donen yeniçeriler gorurdum camiye giderlerdi korkarak eve girerdim bu olay birden cok yasandi ruyami gercek mi suan emin olamamam gerekir ama cok ruya gordum ve olay aklimda ikinci sorumda annem anlatir annem namaz kilarken evimizde yesil cubbeli yasli bi amcanin abdedt aldigini gormusum yardimci olursaniz sevinirim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
RE: Bir kac sorum var yardimci olursaniz sevinirim
Rüya görmüşsün @Terkan, endişelenecek bir şey yok.
Şimdi kaç yaşındasın?
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
habercikerem! Allah akıl vermiş ama neden siz bunu kullanmıyorsunuz?!
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
18, yasindayim eski bir sey oldugundan ruya mi gercek mi emin olamiyorum birine anlatsam ya deli ya aptal muamelesi gorucem . cubbeli yasli adam olayi benim hatirlamadigim ama annemin anlattigidir birde daha once insan halinda cin gormustum ablamin seklindeydi ama daha sonra anlamistim zaten benle konusmamistida su sira akli dengemden suphe ettigimden disardan aciklama ariyoeum
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.