You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

bir iddia programından

bir iddia programından

Profesör
bir iddia programından
FİKRET ENGİN: Hepimizin temennisi iyi bir yayın geçmesi sevgili Murat Özarı...
MURAT ÖZARI: Tabii ki iyi bir yayın geçmesini bekleyeceğiz Fikret, araba geçmesini bekleyecek halimiz yok...
...
FİKRET ENGİN: Ve İngiltere Premier Ligi’ne geçiyoruz...
MURAT ÖZARI: Valla şu an karşıdan karşıya geçecek halim yok Fikret, çok sıcak...
...
FİKRET ENGİN: Kel bir kadın mı daha kolay evlenir kel bir adam mı?...
MURAT ÖZARI: Ben o konuda geniş araştırmalar yaptım, kısmeti açık olan evlenir...
...
FİKRET ENGİN: Galatasaray’ı saymazsak bu sezon transferler fena değil...
MURAT ÖZARI: Evet ya transfer yapmadı Galatasaray, gittiler Sana’yı aldılar, tereyağını aldılar...
...
FİKRET ENGİN: İzleyicimiz Süleyman “Murat abi bana 7 gol üstü bir maç söyleyebilir misin?” demiş...
MURAT ÖZARI: Süleymancım evine en yakın halı sahaya git, orda her maç 7 gol üstü...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: bir iddia programından
FİKRET ENGİN: Kel bir kadın mı daha kolay evlenir kel bir adam mı?...
MURAT ÖZARI: Ben o konuda geniş araştırmalar yaptım, kısmeti açık olan evlenir...
BöööBööö
Bu futbol programları komedi arada izlerim hatta ntv de bir spor programı var sunucu yayında olduğunu unutup bitirmedinizmi l..n diyor sonra bi bakıyor yayında gözleri pörtlemişti Bööö
Bunu ilk beğenen sen ol.
ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
RE: bir iddia programından
FİKRET ENGİN: İzleyicimiz Süleyman “Murat abi bana 7 gol üstü bir maç söyleyebilir misin?” demiş...
MURAT ÖZARI: Süleymancım evine en yakın halı sahaya git, orda her maç 7 gol üstü...

ahaha:D:D süperr
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.