You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bir günde yıkıldım

Bir günde yıkıldım

.
RE: Bir günde yıkıldım
Ya kardeşim henüz 19 yaşındasın..bende sandım 25-30 yaşlarda biri..sana 5 yıl sonra tekrar sormak isterdim " şimdi nasılsın ?! " diye gülücük..öyle bir anlatılmışki sanki dünyanın en çetin imtihanına tabi tutulmuşsun..geçeeeeer geçer buda geçer..Öyleki hatırlamakta güçlük çeker hale gelirsin..insanoğlu herşeyi unutur..iyisi mi hata yapmaya meyilli olduğun bu dönemlerinde olabildiğince kendini sakındır..Her ne hissediyorsan nefsindendir diye bir yorum getiriyorum ben
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-03-2015, Saat:07:04 PM, Düzenleyen: Mihman.
...
Allah yardımcın olsun kardeşim.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Olayı dini boyutu ile sağolsun forumdan arkadaşlar çok güzel şekilde ele almışlar...ben farklı açıdan yaklaşmak istiyorum...16 yaş erkek için ergenlik dönemine denk gelir...bu yaşta bir hatalar silsilesi ile devam etmişsiniz...o yaşlarda insan onsuz olmayacağını vs hisseder...o olmazsa hayatın anlamı yok vs vs bir çok şey düşünür...gelişim psikolojisinden biliyorum bunları...artık ergenlik zamanı değil...insan ölüm gibi en ciddi gerçeği bile unutur da bunu mu unutmayacak...samimi bir tövbe ile hakka yönelin...yanlışta ısrar etmeyin...gençliğinizi heba etmeyin...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Su an aci cekiyor olman normal, ama hakkinda hayirli olmadigi icin Rabbin onu senden uzaklastirmis olabilir belki, birde bu acidan düsün.
Zaten kizla beraberken bir sürü sey gelmis basina, kendin söylüyorsun. Karsina hayirli bir insan ciktiginda, hatta cikmadan unutursun Allah'in izniyle. Ileride sana hayirsiz bir es olacagina bastan bitmesi daha iyi belkide. Allah bilir biz bilemeyiz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bu acıdan kurtulmanın tek yolu...senden daha kötü acılar yaşamış insanları dinleyip imret alman..o zaman bitmiş birşeyin bile senin için hayırlı olduğunu göreceksin..

ya yanlış anlama ama kardeşim tabiki de yaşadıkların senin iiçin anlamlı..acını anlıyorum..ama şu zamanda insanlar ne halde..neler ile uğraşıyorken senin konun bana çok basit geldi...hakkını helal et..

sen hiç aç kaldınmı? cebinde peş kuruşsuz çöpten ekmek topladınmı ? veyahut dinin yüzünden işkence gördünmü ? ailenden biri gözlerinin önünde öldümü ? yetimmisin?öksüzmüsün?

bunları çoğaltmak mümkün en önemlisi sen hiç evladını kaybettinmi?

yani senin çektiğin bu acı kimi insanlar için diş ağrısı gibi birşey gülücük

takva-takva-takva ile ALLAH a sığınmak çözüm
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.