You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

bir genç kızın giyimi nasıl olmalı

Yeni Üye
Genç kız, fazla göze çarpmıyacak tarzda temiz ve ciddî bir kıyâfetde görünmelidir.

Kendini beğendirmek için, fazla süslenmek, ahlâk hakkında şübhe uyandırır.

Erkeklere kendini beğendirmek için, kızın ba’zı uzvlarını, göğsünü veyâ bacaklarını teşhîr etmesi, düşük bir ahlâkın belirtisidir.

Kendisinin ve âilesinin şeref ve haysiyyetini düşünen bir kızın, ciddî giyinmesi şartdır. Bir kızın göğsünü mümkin mertebe belirsiz bir hâlde gösterecek tarzda giyinmesi, elbisesinin ve etekliğinin pileli olması, onun bir ciddî ev kızı olduğuna delîl sayılır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
RE: bir genç kızın giyimi nasıl olmalı
özellikle liselerde bu konuda sert adımlar atılması lazım durumlar çok rezalet ve mide bulandırıcı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
canı gonulden tesekkur ederim.genc kız degılım ama gıttıgımız yolun da gereklerını yapmak gerekır.moda ılletınden acılen kurtulmamız lazım.devir oyle bır hale gelmıskı tabırı caızse baldır bacak meydanda gezmek,bır marıfetmıs gıbı iğrenç bır sekılde vucudunu teshır etmek olumlu bıseymıs gıbı gosterılıp toplumumuzun yapısı bozulmaya calısılıyor.sonrada bu buna tecavuz etmıs bu bunu tacız etmıs oluyor bunun adı.ne edep kalmıs ne haya.ne dıyebılrım kı sadece ve sadece utanıyorum.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-03-2009, Saat:02:42 PM, Düzenleyen: taha yusuf.
Forumcu
ahlaken toplum büyük bir çöküntü içinde. açık saçıklık moda olmuş. insanlarda ra denen birşey kalmamış. çarşıda giderken başımı öne eğerek gitmezsem günahlar akın akın geliyor üzerime. ictimai hayata giren insan ekseriyetle günahların hücumuna maruz kalıyor. Allah bizleri muhafaza etsin.

"Basar(Göz) sanatı(mahlukatı) görürde, basiret(kalp gözü) sanatçıyı(Halıkımızı, Saniimizi, Ma'budumuzu, Rabbimizi) görmezse çok abes olur."

Ne ki SEVDA:Hakka sevdalanmadıktan sonra..
Ne ki HAYAT: Hakkı yaşamadıktan sonra..
Ne ki KAVGA: Hak yolunda olmayınca..
Ne ki ÖLÜM:Şehadet vurmayınca..

[Resim: ry185oo.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
millete kendini beğendirmek yok ondan daha güzelim demek gibi dertler peşinde olanlar çok var.. bir kadın kocası için güzel olmalı onun için süslenmelidir...
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
bence vucut hatları belırgın olmayacak sekılde gıyınmeli
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Bir öğrenci olarak söylüyorum ki gerçekten öğrenciler iğrenç hâldeler, okula eğitim için mi geliyorlar koca bulmak için mi anlamak - ayırdetmek çok zor oluyor ..
Demir ranzalarda derin uykular
Sahipsiz mısraların nikotin soluğu
Zamansız bir düşle gelen aşk
Ve... buhurdan gibi tüten yalnızlık...
Ağlamaklı şiirlerin ipeksi dokusunda
Siyah tüllerde üzgün bir Matmazel
Kesif bir yalnızlık ve maça kızı,
Yalnızlığın genzi yakan küflü şarkısında...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
iğneyi önce kendimize batırırsak sorunuda çözeriz Wink
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Birşeyin bilincine varmadan bu konu hakkında da ters tepki vererek yorum yapıyor olmayız zaten değil mi pek sevgili reyyan hanım? İllâki iğne veya çuvaldızı batırmışızdır lâkin sorunun böyle çözülmediğini de biliyoruz.
Demir ranzalarda derin uykular
Sahipsiz mısraların nikotin soluğu
Zamansız bir düşle gelen aşk
Ve... buhurdan gibi tüten yalnızlık...
Ağlamaklı şiirlerin ipeksi dokusunda
Siyah tüllerde üzgün bir Matmazel
Kesif bir yalnızlık ve maça kızı,
Yalnızlığın genzi yakan küflü şarkısında...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.