You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
Bir Anı
Usagin bir koyune akraba ziyareti icin gitmistim yaklasik iki sene once. Ananem ısrar edince dayanamadim izmirden ciktim yola. O gunun aksami ise uzak bir akrabamizin annesi rahatsizlanmis. Bavullari birakip apar topar oraya gittik. Harabe bir ev duvarlari yikik dokuk odanin icersinde ise feci bir et kokusuyla karismis rutubet mevcut. Oda ise bir duvarda mutfak raflari ortada bir sofra sovranin karsisinda bir yatak ve hasta kadin. Sofarda ise uc karili kocali bir aile bide evin 11 yaslarinda kucuk bir cocuk kurban bayrami sebebi ile tek canakta bir kelle. Hasta kadınin zikir seslerini bastirmis catal kasik sesleri. Kadinla ilgilenmeyi birak yuzunu cevirip bakan yok. Ananemin ise oturdu yanina yasli kadinin yastigini duzeltti elinden tutup iyimisindiye sordu. Kadin ise girdigimizden beri surekli dilinde olan yek kelime Allah oldu ne agzini acti ne gozunu. Kucuk cocuk ta o anda sofradan kalkip kadinin ayak ucuna oturup televizyona uzandi. Sokagin bilmem ne tarafini acti hastanin ayak ucunda oturcak yer yok baska. Ananem de ogluna sordu kadinin. Annenin hali hal degil bir hastaneye gotursen diye. Adam agzinda lokmasiyla biseyler dedi ama zerre bsiey anlamadim. O yatan kadinin etini yemekten farksizdi manzara nefret doldum o gun. Uc gun kalip dondum kadinda iki gune vefat etmis. Allah rahmet eylesin.
Hak tepene inen bir kılıçta olsa
Boynunu eğmekten cekinme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-12-2012, Saat:07:44 PM, Düzenleyen: afitap.
Forumun Uykucu Ninesi
RE: Bir Anı
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah.
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Cok dogrugülücük
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Allah evladın hayırlı olanından ve hayırlı evlada sahip olanlardan eylesin...
amin...
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.