You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

..Bir Ani,,Yazdiktan sonra farkettigim bir tevafuk..

..Edep Ya Hu..
15,11,2012
persembe, BUrsa..

Rabbim Tarihi yazarken farkettim tam bir yil once Rabbim sen cok buyuksun,, bu yaziyi aglaya aglaya yazmistim,,
ve bir yil sonra sen bana bunu gosteriyorsun,,
Sukretmeliyim hemde cok..

..Herdaim nereye gidersem gideyim yanimda bulundurdugum defterlerim var,, yazmayi, yazarken aglamayi seviyorum..

..onlardan karsima cikan bir not.. yazdigimi unutmusum bile.. ve tam bir yil once,, ve simdi Sifaya kavusmusken.. elhmd.

Rabbim hersey bir imtihan elhamd..
derdi veren sensin dermani verecek olanda sen.. cebren benim hayra kosmami istiyorsun,, kulum seni yalniz nefsinle birakmiyorum haram lokmalardan uzak durup, kalbinin kararmamasini istiyorum diyorsun..
Rabbim sevmissin koruyorsun.. ben se seni cok seveyim gonlum cossun sevginle..
ama Rabbim dayanamiyorum zorlaniyorum,, verdigin bu nimetlere el surumemeye dayanamiyorum,, herkes istedigini yer icerken rahatsizligimdan dolayi yiyemiyor olmak nefsimi cok zorluyor..
Canim yaniyor Rabbim canim.. yaniyor..
aglasam kolaylayacak hersey ama akitamiyorum gozyaslarimi yememek zor geliyor diyemiyorum..
Rabbim sen affet,, beni dogruya sevket,,
kolayliklar nasip eyle Allahim

cok sukreden kul olabilmemi nasip eyle..

..nefs yalniz aclikla terbiye olur..
Bu enbuyuk umudum olur insAllah...

Ve Rabbim bu imtihani bitirdi elhmd,,

15,11,2013

...Öyle garip bir dünya...
...Olmaz dediğin ne varsa olur...
...Düşmem der düşersin...
...Şaşmam der şaşarsın...
...En garibi de budur ya;...
...Öldüm der durur yine de Yaşarsın...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: ..Bir Ani,,Yazdiktan sonra farkettigim bir tevafuk..
Allah kulunu Üzmez
Buda isbatı işte
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..
RE: ..Bir Ani,,Yazdiktan sonra farkettigim bir tevafuk..
..Bu defterimde sadece mevlana hazretlerinin sozleri vardi,, onlardan sizinle paylasmak icin elime almistim,, karistirirken sayfalari bu yaziyi gordum,, mutlulugumu paylasmayi istemistim.. ve yaziyi yazdiktan sonra tarihi atarken frkttim Rbbm tam bir yil once bana bu yaziyi yazdirmis,,, Rabbim nefsin isteklerinden bizi korusun..

...Öyle garip bir dünya...
...Olmaz dediğin ne varsa olur...
...Düşmem der düşersin...
...Şaşmam der şaşarsın...
...En garibi de budur ya;...
...Öldüm der durur yine de Yaşarsın...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-11-2013, Saat:12:16 AM, Düzenleyen: Nazenin..

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.