You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bir Adam Girdi Şehre Koşarak | Tarık Tufan

General
[Resim: 335620_2.jpg]

Tarık Tufan’ın dumanı üstünde kitabı ‘Bir Adam Girdi Şehre Koşarak’, durup da ince şeyleri anlamaya vakti olanlar için.

Tarık Tufan, dumanı üstünde kitabı Bir Adam Girdi Şehre Koşarak’ta yine yakasına yapışan cümleleri yazarak yakamızı bırakmaya niyeti olmadığını gösterdi. Kapak tasarımı Yunus Karaaslan tarafından yapılan kitap, yazarın diğer dört kitabı gibi Profil Yayınları tarafından neşredildi.

Bir adamın bir şehre koşarak girmesi hakikate arka çıkmak demektir. Hakikati temsil eden elçilere sahip çıkmak için canhıraş bir halde koşarak gelen adam sizden hiçbir karşılık beklemez. O adamın hakikati savunmadaki içtenliği, cesareti, hatta bizatihi varlığı bile umutsuzluğun dibine dinamit koyar. Hakikati içimizde tutamayız, savunurken yalnız da kalabiliriz, fakat ne kadar çaresiz kalsak da Allah nimetini gönderir. Şehrimize koşarak gelecek bir adamın şahitliğini yani.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: Bir Adam Girdi Şehre Koşarak | Tarık Tufan
bu söz yasin sueresinden bir alıntı
ve cee min aksal medneti raculün yesa
şehrin öteki ucundan bir adam koşara geldi
ve
dediki
rasullalere tabi olun

koşarak gelen bu adamı öldürdüler
ve koşarak gelen bu adam gülerek cennete gitti
bir dost
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
tarık tufan.. kitap yazsın evet senaryo yazmasın
ama ne kadar kızsam da sanırım bu kitabı çok beğenirim ben gülücükşu alttaki paragraf çok güzel gerçekten.
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Tarık Tufan adını çok duydugum ama hiçbir kitabını okumadığım bir yazar ama bazı kısa yazılarına rastlıyorum nette ve çok hoşuma gidiyor.

Sevra kitaplarını tavsiye edermisin okunasımıdır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ben de senin gibi çoğunluk ordan burdna okudum ama "kekeme çocuklar korosu" diye bi kitabı var onu okudum gerçekten çok güzel, okunası bir kitaptı.
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bence mutlaka kazanırız bişeyler gülücük
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
sayın tufanı bir zamanlar maramara fm de
dinlerdim
şimdide
ülke tv de çıkar arasıra

bazen güzel çogu zmana geveze
bir dost
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.