You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

BİR 2023 KUŞAĞI DÜŞLÜYORUM...

General
Bir Zeytini gözbebeği kılmış; bir ekmeği toprak tadı saymış; bir gülüşü ölümden dönerken nefes almış.
Bir 2023 Kuşağı Düşlüyorum.
Şiiri bayrağı için hilal gören; sevdiğini hilale yıldız gönderen. Bayrağın rengi için canını şehid veren.
İnancını ümmet için kıta kalbi kılan; Ömrünü medeniyet atlası için yola koyan; Kardeşliği tüm renklere aşk katan.
İnsanlık ufkunda güneş doğan; yetimin kalbinde anne kalan; mazlumun ahında mizan duran.
Yaşam tarzını özgür bırakan; İyiliği birlikte yaşatan; Farklılıkları hoşgörü tanımlayan.
Kendi ayakları üzerinde marşını okuyan; Kendi yolunda hedeflerine koşan; dünya liderliği için iddialı olan.
İşi ehline vermeyi iman ; emek vereni karşılıksız bırakmamayı müslüman; emanete riayeti İslam bilen.
Sevgiyi ülke bahçesi bilen; vefayı hizmet meyvesi gören; paylaşmayı kardeşlik bağı dileyen.

s.hocaoğulları
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.