You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

(bilimsel) makale yazımı

(bilimsel) makale yazımı

Forumcu
(bilimsel) makale yazımı
merhabalar , bir fen alanında asistanım. ve disiplinlerarası çalışmaktayım. kazara bulduğum bazı bulgular var elimde ve bilimsel bir makale formatında yazmak istiyorum. ama dini bir konuda makale yazımı için neler gerekli tam bilmiyorum. (şekli ve içerik )

ayrıca ingilizce makale kabul eden ssci dergiler olursa daha iyi olur. bu konuda tecrübeli arkadaslarımız varsa yardımlarını rica ediyorum , eğer isteklilerse beraber de çalışabiliriz belki.

saygılarımla
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: (bilimsel) makale yazımı
not: beraber çalışmak isteyen (ilahiyat/din bilimleri bilim alanında görevli arkadaslar) varsa sevinirim. ve makale sci indeksli bir dergide yayınlanabilecekse benim için daha iyi olur bu alandayım çünkü.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.