sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haçan gayfaltu ve pulaşuk faslu arasu verdik yarım saat
hep buradayduk
Sen ben görmeyeli Karadeniz uşagu mu oldun ne
böğğ
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haçan gayfaltu ve pulaşuk faslu arasu verdik yarım saat
hep buradayduk
böğğ
esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haçan gayfaltu ve pulaşuk faslu arasu verdik yarım saat
hep buradayduk
Sen ben görmeyeli Karadeniz uşagu mu oldun neböğğ
giderayak işlerim var bitirilecek, 
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haçan gayfaltu ve pulaşuk faslu arasu verdik yarım saat
hep buradayduk
mide sıkıntısı ve uykusuzluk beni şaşırttı ay qızım
nece konuştuğumu bend e bilemiom artukun

bööö
esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haçan gayfaltu ve pulaşuk faslu arasu verdik yarım saat
hep buradayduk
mide sıkıntısı ve uykusuzluk beni şaşırttı ay qızım
nece konuştuğumu bend e bilemiom artukun
Hımm geçmişler olaaa ortimee
Bende aynıyım midemden kaç gündürr ne çekiorumböööbööö
Bu ne tesadüfütrr ortiyiz ondan sanırım hep böle oluo iyi

esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Olabilirr mide mideye karşı:D
Saolasınnn ortimmiyi
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Olabilirr mide mideye karşı:D
Saolasınnn ortimmiyi
Sen de sağolasın ortimmm
avatarındaki şeker gibi doyasıya gül inşaallah...
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SEVİNÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Valla doğru diyosun yaprağa sardık hepcekama yalnız bize değil
komşulara da sardık
Hem dondurcuya atıyoruz hazır oluyo misafire.
biz de öyle yapıoruzda
günlerce sürünce
kermese mi hazırlanıorsunuz diye düşündüm

esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:He sevinç ablayı yaprağa doyurdukda kermes kaldıı

doymuyo mu yaprağa
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esraa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:He sevinç ablayı yaprağa doyurdukda kermes kaldıı
doymuyo mu yaprağa
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.