You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bilgilerim Doğru mu ?

Bilgilerim Doğru mu ?

General
Bilgilerim Doğru mu ?
Burdaki bilgilere çok güvenyorum .. öncelikle bunu belirtiym .. Herkese ayrı ayrı Teşekkür ederm .. Şmdi soruma geçiyorum ..
Küçükken hafızlık Kursuna gttim Kuran Namaz vs.. Herşeyi yatılı Kursumda öğrendm .. Hocamız Bayandı ama adını filan hatrlamıyorum kaç sene oldu .. Bize her türlü blgiyi vermişti ozaman.. Ankaradayım kursum ozamanlar Pursaklardaydı .. Belki bileniniz çıkar .. Neyse Sorum Şu bize o bayanın öğrettiği şeylerden bazıları şunlar: afedersiniz bayanların Kırıta Kırıta Yürümesi, Kaş alması , saçlarını Deve Hörkücü gbi çok aşırı Derecede Tepeden Bağlaması , Topuklu Aykkabıyla tak Tak erkeklern dikkatni çekecek şekilde kullanmak .. Bunları Yapan içn Cennetin Kokusunu alamıycakları Ki Cennetin Kokusunun 1000 Km öteden hissedildiği öğretldi ..
Ben Tabki bunlara inanıyorum kanıt var mı derseniz yok .. Ama inanıyorum imanda edyorum kaşımı almam saçımı tepeden bağlamam .. Topuklu ayakkabı Nadir giyerm ama topuğuna lastk çaktırırım ses yapmaz .. Bu blgiler doğru mu yada eklemek istediğiniz var mı ? Bende bunlara ek şunu söyleyeblrm sana dyeblir misiniz ?
Umarım açıkca derdimi anlatablmişimdir .. gülücük
şmdiden Teşekkürler ..
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Bilgilerim Doğru mu ?
Bu tarz hadisleri tevil etmek durumundayız.Bu tarz hadisler için meşhur tevil şudur:Rasulullah bunları ne kadar kötü bir iş olduğunu belirtmek için böyle söylemiştir.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Neden cennete gidemiyor ki bu yaptıkları günah tabiki günahının bedelini çeker ama cennete gitmemesi bence olağan değil bu sebeplerden.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
...

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.