You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
bilen var mı?
arkadaşlar casper nirvana tabletimle alakalı sorun yaşıyorum..internetten araştırdım bir çözüm bulamadım. tablet formatı..sürüm yükleme ..yazılım vs bilgisi olan varmı?

şimdiden teşekkürler
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: bilen var mı?
evet ama ben almadım sorun orda..alan kişi bunu bilmiyor sen bozdun tabi diyor gülücük bakalım aldığı yeri aradım sabah getir bakalım dedi...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-09-2014, Saat:12:57 PM, Düzenleyen: Noyan.
General
o tarihte servise vermiştim...2 ay sonra geldi :D şuan kullanıyorum .. ama çok verimli değil...mesela google play çalışmıyor güncellemeye çelışıyorum güncellemiyor..
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Cevabı göremeden gittigülücük

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
gittimi ..gittirildimi gülücük mevzuyu bilmiyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Üslubundan dolayı gönderildi:

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
hayırlısı ..zaten konumu açalı uzun zaman olmuştu..olsa da çare olamazdı gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.