You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bide bana yardım edin barii :(

General
Elisadan özendim ve benimde yardıma ihtiyacım olduğunu biliyodum ama bende dile getrmek ve yardım etmenizi istedim ..
Benim sorunum da şu Sad
eşim cumaya gitmiyo Sad
bizim hiç doğru düzgün bi işimiz olmadı konuşuyorum her zaman tatlı dil derler ya , aynı öyle işte hiç bi zaman ters düşmedim anlıycanız .. Ama bi türlü bugünde cumaya gidiyim demedi kendi kendine Sad öyle elisanın abisi gbi vide kitap gösteriyim etkilenmez .. Ben naapabilirim ? Konuşmalı ama ne söylemeli ?
Gitmediği zamanda çok üzülüyorum hem onun için hemde gitmesi gerektiği için .. İşimiz belkide bu yüzden olmuyo git dua et diyorum Allah belki senin cumaya gdip onun huzurunda dua etmeni istemeni istiyodur diyorum .. Sen isteki allah versin diyorum , vakit namazlarını kılmaz ama cumaya bari gitsin istiyorum Sad 3 hafta gitmedi geçen hafata gitti bu hafta yine gitmedi Sad namaza karşı bi insan da değil elhamdülillah..ben sabah namazına kalktığım zaman uykudan uyanır kızımızı sallar ben namazı kılana kadar .. Ters bi insan değii yani , ama ben çok istiyorum Allah'ın rızasını kazansın , belki başka türlü de kazanıyodur bilemem ama ben cumayada gitsin istiyorum şimdi banada öneri sunun başka neler söyleyebilirim ?
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
RE: Bide bana yardım edin barii :(
Yaprak senin derdin daha büyükmüş,
ama ilk mesajlarında eşinden için başını öne eğer, kızlara bakmazdı demiştin?
Ben de çok dindar olduğu sonucuna varmıştım?
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Eşinize namazın önemini anlatın ,iyi bir müslüman görevlerini yerine getirendir.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Sabırla anlat bakalım, Allah yardımcın olsun.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Zorlamanın gereği yok bence ibadetine ve tercihlerine karışmamak lazım
Benim görüşümce
Bunu ilk beğenen sen ol.
...

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
Allah sizinde yardimciniz olsun yaprak.. gülücük
bizim gelin akilli cikti namaza baslamazsan evlenmem diyo :D
sende oyle yapicaktin gecti artik :D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.