You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
RE: bidatler
2. sayfada bu konunun gülücük link olarak geçiyor
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
dinimizislam sitesindeki hataları göster dedin,onların hatalı itikadlarını açıkladım ve bununla ilgili hakikati göstermek için o linki koydum zaten gülücük
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
hocam dinimizislam vahhabilik diyerek ehli sünnet inancını yaftalıyor ve aklınca yeriyor,evliyalara ve keramete inanç adı altında açık açık şirk koşuluyor."ingiliz casusunun itirafları" diye uydurma bir kitapta(türk bağnazının iftiraları desek daha doğru olur) Muhammed bin Abdulvahhab ın ajan olduğunu iddia ediyorlar.Kitap ise muhtemelen şianın ehli sünneti küçük düşürmek için uydurduğu bir kitap,tıpkı çağımızda da mücahidlere cia ajanı demeleri gibi.çokça şey var daldan dala atlıyor gibi de gözükebilirim gülücük ama bunların hataları anlatmakla bitecek gibi değil

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kıtabı okudum.
muhammed bın abdulvehhab dan ajan olarak degıl cesıtlı oyunlarla kandırılmıs bırı olarak bahsedılıyor.
pekı sen kıtabı okudun mu?
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
okumussun ama anlamak ıstedıgın gıbı anlamıssın kardesım.
dun sen soyledıkten sonra tekrar ınceledım ve soyledıklerıne daır herhangı bır ıbareye rastlamadım.
dedıgım gıbı cesıtlı oyunlarla kandırılıp yenı bır mezhep kurmak ıcın aklı karıstırılmıs bır adam gıbı anlatılıyor kıtabta.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.