You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
Bi bakar misiniz
sizden yardim istiyorum benim haayatimda iyi giden ne varsa sadece icimden iyi gecirmem yetiyor hersey tersine donuyor mesela ornek olarak kizim astim hastasi kendi kendime icimden iyi bugun rahatsizlanmadi diye gecirsem bi bakiyorum bir sure sonra hasta oluyor biraz zayifliyayom ne guzel verdim zayiflamisim desem kilo aliyorum yani cok cok ornekler var bunlari soylerken masallah da diyorum ama nazar mi ediyom diye fayda etmiyor genelde annem kizkardeslerimde boyle bir kac kisi yildiziniz dusuk demisti biz bu durum icin ne yapabiliriz allah askina yardim edin hayatimi cok olumsuz etkiliyor esimle aram iiyi olsa ic gesirsem yinee oyle tepe taklak oluyor bu durum beni cok yipratti farkinda olmadan boyle icimden konusuyom lutfen ne yapabilirim veya ne okuyabilirim yardimci olursaniz cok cok sevinirim uzun oldu hakkinizi helal edin sizden msj bekliyorum allah razi olsun
Degerli ikbal_01 Kullanicisi Mar 2010 Tarihinden Beri İmam Hatip
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.