You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Beşiktaş, Avrupa Ligi'nde gruplara kaldı

Profesör
UEFA Avrupa Ligi Play-off turu rövanşında Beşiktaş, sahasında 2-0 yendiği Finlandiya'nın HJK Helsinki takımını deplasmanda 4-0 yendi. Golleri, Quaresma (dk. 15), Guti (dk. 67), Necip (dk. 77), Holosko (dk.90+3) attılar.

İLK YARI
15. dakikada Guti'nin topuk pasını kontrol eden Quaresma ceza sahası dışından kaleyi gördükten sonra cepheden şutunu gönderdi ve topu yan direkle üst direğin birleştiği yerden filelere gönderdi. 0-1
26. dakikada sağdan Rafinha'nın ortasında arka direkteki Bah'tan önce ayak koyan Ekrem, mutlak bir golü engelledi.
41. dakikada Ferrari'nin hatalı pasında araya giren Westö'nün vuruşu yandan auta gitti.

İKİNCİ YARI
55. dakikada savunmanın arkasına sarkan Sumusalo, bekletmeden topu içeriye çevirdi, meşin yuvarlağı kontrol eden Rafinha'nın vuruşu yan direkten geri geldi.
67. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Guti, Bobo ile duvar pası yaptı. İspanyol yıldız, aldığı topla ceza sahası içinde kaleciyle karşı karşıya kaldı ve Wallen'in bacakları arasından topu ağlarla buluşturdu. 0-2
77. dakikada Nihat'ın sağdan kullandığı kornerde, ceza sahasına doğru gelen topa kaleciden önce kafayı vuran Necip, topu filelere gönderdi. 3-0
80. dakikada ceza sahasına yerden paralel orta yapan Westö, savunmadan seken topu ceza sahası içinde kontrol etti ve vuruşunu yaptı top yandan auta çıktı.
90+3'de Hilbert'in ara pasıyla topla buluşan Nobre'nin vuruşu savunmadan döndü, boşta kalan meşin yuvarlağı Holosko ağlara yolladı. 4-0

NE OLACAK BU FENERBAHCENIN HALIBig Grin

son bı sans sızlere gelın besıktaslı olun basınız dık dursun:D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
RE: Beşiktaş, Avrupa Ligi'nde gruplara kaldı
bjk li olunca işin rahat oluyor :

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yusuf beşiktaşlımsın yahu:D aaa:D bu kadarda olabilemez:D

neyse hadi bakalım sevindi,m) bir ara çok takip ediyordum her maçını izliyordum ama sonra psikolojim bozuluyo sinir katsayım artıyo şimdi böyle arada tek tük haberlerini takip ediyorum yoksa kendime hakim olamıyorum mac izlerken yendigim,zde ayrı yenildigimizde ayrı kalbim dayanmıyo)) sen arada bildirirsin bana olarmı)
tşkler süpper modum
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
heralde heralde besıktaslıyımgülücük
yer sıyah gok beyaz bızdegülücük
yenı rakıplerde cerez bızım ıcın,havada karada olum yok bıze:D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.