You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

" HACI "
BEŞ FİTNE
RASULULLAH (SAS), ŞÖYLE BUYURUR:

"EY MUHACİRLER! BEŞ HASLET VARDIR Kİ,BUNLARLA İMTİHAN EDİLMENİZDEN,SİZİN ARANIZDA OLMALARINDAN VE BU KİŞİLERE YETİŞMENİZDEN allah ' A SIĞINIRIM!


*BİR TOPLUMDA ZİNA YAYGIN HALE GELİR VE ALENİ OLARAK YAPILMAYA BAŞLARSA,ÖNCEKİLERDE GÖRÜLMEYEN AĞRILAR VE BOZULMALAR OLUR.


*ÖLÇÜDE VE TARTIDA HİLE YAPILMASI.YILLAR SÜRECEK KITLIK VE GEÇİM SIKINTISI ÇEKERLER.DEVLET BÜYÜKLERİ VE YÖNETİCİLERİN ZULMÜNE MARUZ KALIRLAR.


*MALLARIN ZEKATINI VERMEMELERİ.GÖKTEN İNEN YAĞMUR AZALIR.EĞER YERYÜZÜNDE YAŞAYAN HAYVANLAR BULUNMASA,BİR DAMLA BİLE YAĞMUR YAĞMAZ!


*ALLAH VE RASULÜ'NE VERDİKLERİ AHDİ BOZMALARI.ALLAH TEALA (A.C) BU TOPLUMUN BAŞINA DIŞARIDAN BİR DÜŞMAN MUSALLAT EDER.VE ELLERİNDE BULUNAN BAZI ŞEYLERİ ONLARDAN ALIRLAR.


*DEVLET BÜYÜKLERİ VE YÖNETİCİLERİN allah 'IN KİTABI İLE HÜKMEMETMELERİ. allah TEALA (C.C),ONLARIN İÇİNE HUZURSUZLUK VERİR;KARGAŞA VE HUZURSUZLUK İÇİNDE BOĞUŞURLAR!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-01-2009, Saat:08:26 PM, Düzenleyen: ECRİN_ZÜLEYHA.
Acemi Üye
RE: BEŞ FİTNE
ellerine sağlık gülücük))
Değerliiintifada, kullanıcısı Jan 2009 tarihinden beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum üyesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.