<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Hep bekledim seni...o güzel gözlerinin güzelliği,gülüşün gözümün önünden gitmiyor.seni uzaktan severken kalbim çok güzel sözler fısıldıyor.yanına bi gelsem dilim çoktan hazır konuşmaya.hazır seni anlatmaya.geceleri yaptığımin üzerine döktüğüm senlerle avunuyorum.gökyüzünden cama vuran senleri seyrediyorum.hayat seni gördüğünde çırpınan kalbi hissetmekle güzel,hayat seni beklemekle güzel,hayat seni sevmekle güzel...
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Gerek yok hiçbir şeyin seni hatırlatmasına,bir an bile çıkmıyorsun ki aklımdan.herşeyin gözümün önünde,herşeyde sen varsın zaten.adımla nasıl berabersem seninle de öyle beraberim işte.seninle her saat seninle her dakika seninle her saniye.gönlüm seninle olmanın,seni seviyor olmanın,seni yaşıyor olmanın,seni taşıyor olmanın huzuru ile rahat.sen bana kalbim kadar,beynim kadar sen bana aşk kadar yaknsn.
Gittiğin günden beri hep senden kalan nefesleri çekiyorum içime.susturmak için yüreğimdeki gidişinle çoğalan çığlıklarımı,karanlık odalarda bıraktım hep.durduramadım gidişinle içimde büyüyen o yapraksız ağacı.dôktü senin gidişinle gülüşlerini sonbahara.özlemi büyüttü dallarında ve hasreti.yollarım hep sana çıkardı biliyorsun.şimdi uzadikça yollar,sonu hep çıldırası özlemlere,sensizliğe,yokluguna çıkıyor.dönmeyecekmisin daha.açtırmayacakmısın gökyüzü ağacında senınle parlayan yıldızlarımı,gülümsemeyecekmisin bir daha bana...ne olur ne olur dön artık...özledim...

yengemiz şanslı