You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

benım satırlarım,begenırsınız umarım....

Profesör
Ben bu gece inadına seni düşündüm,ellerini düşndm,gözlerini düşündüm ,bana verdiğin mutluluğu düşndm.bu gece sana geldim.yokluğun öyle koydu ki yüreğime dayanamazdım.ne karanlık ne korku dinledim.sadece sendin gözlerimde büyüyen.ben bu gece bütün benliğimi sana verdim.dualar yağdırdım gökten üzerine.ninniler söyledim sevgi sözcükleriyle yüreğine,bu gece rahat uyu diye...iyi geceler aşkım...
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Hep bekledim seni...o güzel gözlerinin güzelliği,gülüşün gözümün önünden gitmiyor.seni uzaktan severken kalbim çok güzel sözler fısıldıyor.yanına bi gelsem dilim çoktan hazır konuşmaya.hazır seni anlatmaya.geceleri yaptığımin üzerine döktüğüm senlerle avunuyorum.gökyüzünden cama vuran senleri seyrediyorum.hayat seni gördüğünde çırpınan kalbi hissetmekle güzel,hayat seni beklemekle güzel,hayat seni sevmekle güzel...
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Gerek yok hiçbir şeyin seni hatırlatmasına,bir an bile çıkmıyorsun ki aklımdan.herşeyin gözümün önünde,herşeyde sen varsın zaten.adımla nasıl berabersem seninle de öyle beraberim işte.seninle her saat seninle her dakika seninle her saniye.gönlüm seninle olmanın,seni seviyor olmanın,seni yaşıyor olmanın,seni taşıyor olmanın huzuru ile rahat.sen bana kalbim kadar,beynim kadar sen bana aşk kadar yaknsn.
Gittiğin günden beri hep senden kalan nefesleri çekiyorum içime.susturmak için yüreğimdeki gidişinle çoğalan çığlıklarımı,karanlık odalarda bıraktım hep.durduramadım gidişinle içimde büyüyen o yapraksız ağacı.dôktü senin gidişinle gülüşlerini sonbahara.özlemi büyüttü dallarında ve hasreti.yollarım hep sana çıkardı biliyorsun.şimdi uzadikça yollar,sonu hep çıldırası özlemlere,sensizliğe,yokluguna çıkıyor.dönmeyecekmisin daha.açtırmayacakmısın gökyüzü ağacında senınle parlayan yıldızlarımı,gülümsemeyecekmisin bir daha bana...ne olur ne olur dön artık...özledim...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-06-2011, Saat:06:52 PM, Düzenleyen: taha yusuf.
BOŞ ÇERÇEVE!
RE: benım satırlarım,begenırsınız umarım....
çok çok çok güzel eline saglık keşke banada biri böyle yazsa cok isterdim ...
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
çiçek ne demek ya arada bır yazarım sana ama sevgılım gorurse kıskanır ve bılımum gebertır benıTongue
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
çiçek abi bana yaz demedimki keşke biride bana yazsa dedim sen sadece yengeye yaz emi:D
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
şehrigiz çiçek yazacagımdan degıl zaten kibarlık olsundıye dedımTongue

zuleyha çiçek begenmene sevındım tesekkur edıyorumgülücükne kadar kadın dusmanı dese de bazıları guzel olana dahakkını vermesını bılırız yanıTongue
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
S3Nİ S3VİYORUMM
Hayatın anlamını yüreğindeki sevgileriyle anladığım Canım benim...gönül bahçemin en güzel çiçeklerini toplayıp geçeceği yollara sermek istediğim,gecedeki tüm yıldızları karanlık odasına bırakmak için uğraştığım Meleğim...ismini andığım her an içimde en taze en berrak sevgilerin filizlendiği,içimde günden güne büyüyen ve aklimda kalbimde olduğu her an kendimi huzurda hissettiğim Aşkım benim....soldan sağa atlı harfli sevdam'ın yüreğime yazdığı tek kelime(…….),varlığı gülüşlerim,nefes alışı mutluluğum olan Bitanem...içimde günden güne büyüyen ve gördüğüm her güzellikte O'ndan bişeyler bulduğum güzel sevgilim,sen benim hayatımsın...seni canından öte seviyorum..

en çok bunu beğendim çok güzeller yha emeklerine sağlık süper ötesiWink yengemiz şanslıgülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
TEBRİK EDRİM GERÇEKTEN BU DEVİRDE BÖYLE SEVMEK ÇOK NADİRgülücükDUYGULARINI ÇOK GÜZEL ANLATMIŞSIN..
şiirimin qizli öznesi,adını sormasınlar bana söyleyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
seni canından öte seviyorum

canından öte seviyorum

yani cansız hali mi
bir dost
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.