You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Benim Hayatımı Yargılamadan Önce...

Benim Hayatımı Yargılamadan Önce...

Profesör
RE: Benim Hayatımı Yargılamadan Önce...
Bu kadar ince düşünen kimse kaldı mı ki ? insanlar hiçbirşey düşünmeden yargılayıp, kesip, biçip, asıyorlar artık...Teşekkürler hoş bir yazı
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Aynen ablacim.bencillik hat safhada.
Agzindan bir kelime cikmadan dusunmez olmus insanlar.
Karsimdaki ne dusunur kirilirmi incitirmiyim dusunmez.
Kendi egosu tatmin olsun yetergülücük

Tskler afitap
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
ne guzel soyledin.bu benim basima cok gelir.karsimdaki insana iyi yaklasip sonunda incitilen kirilan ben oldum.boyle durumda o insanlari Rabbime havale ettim.o kisiye tepki vermek ona daha cok konusma hakki dogurmaktir.kimse kimsenin hayatini yasamini elestirmemeli.en azindan uygunsuz bir durum olsa bile bunu daha uygun bir lisan ile aciklamali diye dusunuiyoeum.sadece dusunuyorum istegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Bende aynıyım ) haklı oldugumda susmayı çok severim...Susmak sabır işidir...özellikle haklıyken susmak büyük sabır gerektirir o yüzden kendi köşeme çekilirim...Agız dalaşı yapmayı sevmem zaten...İnsanlar kendi ayıplarına bakmadan karşısındaki insanın ayıbına laf söylerse orada biraz durup düşünmek lazım...bir söz var" herkes melek herkes iyi, sanarsın ki cehennemde yalnız ben yanacagım"...Bunun gibi işte))

neyse dagıttık konuyu...gidelim Tugce :D
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.