You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Benim Gerçek Allah'ım!

Benim Gerçek Allah'ım!

Kıdemli Üye
Benim Gerçek Allah'ım!
Onların tarif ettiği Allah: Adaletsiz, savaşı emreden, müslümanlar hariç herkesi öldürten, kadınları hor gören, ... (haşa)
Benim Allah'ım haksız bir cana kıymayı tüm insanları öldürmekle kıyasladı (bkz: Maide 32)
-Benim Allah'ım savaş esirlerinin bile serbest bırakılmasını istedi (bkz: Muhammed 4)
-Benim Allah'ım dine, peygambere ve Allah'a sövenlere bile yapılacak en değerli şeyin sabr etmek olduğunu söyledi (bkz: Ali imran 186)
-Benim Allah'ım karşımızdaki düşman bile olsa ''tamam barışmak istiyorum'' demesi durumunda ''sen de ona (barışa) yanaş'' dedi (bkz: Enfal 61)
-Benim Allah'ım firavun gibi bir zalime bile yumşak söz söylemeyi emretti (Ta-Ha 44)
-Benim Allah'ım kin duyduğumuz insanlara bile adil davranmayı emretti (Maide 8)
-Benim Allah'ım peygamberi bile ''yoksa insanları inanmaları için zorlayacak mısın?'' diyerek uyardı (Yunus 99)
Elhamdülillah, Müslümanım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: Benim Gerçek Allah'ım!
Allah razı olsun
çok güzel bir paylaşım olmuş gülücük
You can not out run me I m VAYNE!

Ben müslümanım ,
İslam mükemmel , ama ben değilim.
Eğer ben hata yaparsam beni suçla.
Dinimi değil.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.