You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

beni çocukluğuma götür..!!!

Forumcu
Tut kocaman elimden,parmaklarımın ufacık,boyumun minicik olduğu zaman götür beni anne..çok özledim çocukluğumu !! dondurmacı amcanın mahalleye girdiğinde,balkondaki teyzelerin ' aman! koşmayın,düşersiniz yavrum ' dediği,kandillerde bize şeker veren teyzenin başımızı okşadığı zaman varya...işte beni o zamana götür anne..

Koşa koşa okula gittiğim,bi hata yapsam da utanmadan gülebildiğim,üzülünce;sana sımmsıkı sarılıp ağladığım,el kadar boyumla oruç tutup,müezzin amcaya ezanı okuması için yalvardığım vakitlere...gelmezsem sürükle !! yeter ki gidelim, e hadi anneeee....

Yine top oynayalım,ip atlayalım..evde ezber yarışı yapalım.parkada götür beni..oyunu bölmemek için 'karnım tok' yalanını attığım,sırtımdaki ter görülmesin diye yüzümü dönerek yanından geçtiğim,saçlarımı uçura uçura,hoplaya zıplaya yürüdüğüm,mevlütlerde cici kız olduğum anlar vardı ya beni işte tam da oraya götür anne...!!

Pamuk helvada al bana,balonda,elma şekeri de..atlı karıncayada binelim yine,uzun zaman oldu sahiden gülmeyeli..beni al,eski zamanlarda bir sokağa bırak anne..yeter ki zaman eski olsun İNSANLAR ESKİ..!!!

Merve Dikyar
يَسِّرُوا وَلاَ تُعَسِّرُوا وَبَشِّرُوا وَلاَ تُنَفِّرُوا

* Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz, müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz *

__sûfilere sohbet gerek,ahilere ahret gerek,mecnunlara leyla gerek,bana SENİ gerek SENİ !!!__
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.