You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ben Susuyorum Resimler Anlatsın Her Şeyi..

Acemi Üye
Sözün ßittiği yer herhaLde...

[Resim: 11ha5ok3.jpg]

Sırtı Yırtık Ve YamaLı DüşLerdeyim...Çaresizim Ama HaLa Düş KuraßiLiyorum...Akşam'ı Düşünüyorum...GeLmesini İstemediğim KaranLığı...ELLerim Üşüyor, ßitap HaLdeyim Ama Evdeki AçLarı Düşünecek Kadar Ayaktayım...DüşLerin İçinde KayßoLmuşum Ama DüşLere Esir OLmamışım...

[Resim: 12on0dl9.gif]

ELLeri Yorgun...Yürek Yorgun...KaLem Yorgun...Son Haddinde Haykırış İçindeLer Sanki...YıLLarın Verdiği Yük,Hayatın Öğrettiği EziLmişLik...ÇizgiLer,ÇatLakLar,KirLer...

[Resim: 1lp0jf0.jpg]

GeLeceğe Dair ÇiLeyi Sezer Gißiyim...Umudum Yokta GeLecekten Artık...SarıLacak ßir Anne,YasLanacak ßir Duvar Arıyorum...Neye SarıLdığım Ya Da YasLandığım ÖnemLi DeğiL...ÇiLem Kısa Sürsün Yeter...

[Resim: 2nc7yf8.jpg]

Söz Mü SöyLenir ßuna...Gözde Ki HissizLik Yetiyor AğLamaya...Ya Da SayıLaßiLen KAßurga KemikLeri...

[Resim: 3nw2ya9.jpg]

ßiz YemedikLerimizi Atarken Çöp'e Şuursuzca,O Küçücük Çocuk 3 Öğün Karnını Doyuruyor O AttıkLarımızLa...Abd'de Sadece ßir ViLayette Çöp'e AtıLan Yemek ßütün Afrikayı Doyuracak ßüyükLükte...AsıL Aç OLan ßiziz...Ama Gözümüz Aç..

[Resim: 4de9wh7.jpg]

ÇıpLak AyakLarınLa ßombadan Ne Kadar KaçabiLirsin Ki Ey Çocuk...BiL Ki ALLah(c.c.) Hep Yanında...

[Resim: 7ak5oy6.jpg]

ÇiLeye Sor Sevdamı Ey ÇiLe!..ßakışLardaKi MasumLuk Ve ßoşLuk...ÖLümün Ne OLduğunu ßilmeyen ÇocukLar...BeLki Uyuyor ZannediyorLardır Yatan ArkadaşLarını...

[Resim: 8hk0zz8.jpg]

İki Tarafta Savaşı İstemiyor,İki Tarafta da ÇocukLar ÖLüyor...ßu Savaşı Neden SürdürüyorLar Peki?..ALLah'tan KorkmazLar Mı ßu İnsanLar...Ya Da ÖLmeyecekLer Mi...Firavun ßiLe ALLah İnancında ÇeLişkiye Düşüp Arada KALırken Siz Hiç Mi İnanmıyorsunuz?..

[Resim: dert7fdmy1xv3tm5vn1.jpg]

İnsanLık Uyansın Diye...Uçan KuşLara Dert Verdi ALLah...İnsanLar AnLasın Da Doğru YoLa GeLsin Diye...AnLayana TAßi...
[Resim: 7976ya4jqfa2.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cvp: Ben Susuyorum Resimler Anlatsın Her Şeyi..
[Resim: dua4jlnn9fo1uw8yi5.jpg]

AßLamızın Duası GönüLLerde ßir Çığır Açar İnşaLLah...

[Resim: erdem8xeow6uv0uo1dd1.jpg]

Erdem AğLar...GönüL AğLar...Can AğLar...Öksüz AğLar...Yetim AğLar...AğLaya AğLaya ßitirirLer GözyaşLarını...AğLamak Sorun Çözmez Ama Sorun OLanLarı AğLatır ßeLki...

[Resim: 13cg6wx9.jpg]

Yorum Yapmak, Bu Resim İçin AnLamsız KaLır...

KişiseL yorum: Daha önce payLaşıLdı mı ßiLmiyorum. PayLaşıLdı ise affola. ßen üye oLduğum her forumda ßu resimLeri payLaşıyorum. SizLerin de görmesini istedim. AsLında sürekLi gördüğümüz resimLer ßunlar ama ne yazık ki sadece üzüLmekLe yetiniyoruz.

RAMAZAN GELİYOR ßİZ SADECE RAMAZAN'DA ORUÇ TUTUYORUZ.. ONLAR İSE ÖMÜR ßOYU.. ßEN ÇOK ETKİLENDİM ARKADAŞLAR DÜNYANIN DİĞER TARAFI EĞLENİR GÜNÜNÜ GÜN EDERKEN DİĞER TARAFI DA AÇLIK VE SEFALETLE SAVAŞIYOR. TERAZİ NE KADAR DENGESİZ.. ßİR YUDUM EKMEĞİN ßİR YUDUM SUYUN KIYMETİNİ ßİLELİM VE ŞÜKREDELİM LÜTFEN..!
[Resim: 7976ya4jqfa2.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
.:: DeathLess ::.
RE: Ben Susuyorum Resimler Anlatsın Her Şeyi..
Dünyada her gün binlerce insan açlıktan oluyor yaa...Sanslı bi milletiz dicem ama bizi de bu hale getirecekler sonunda Saskin
When you have Loved and you\'ve Lost SomeOne You know what it Feels like to Lose ! Nothing will Never Be The Same Again..And Life.. Has Betrayed me Once Again.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.