You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ben ne insanlar gördüm ....

Ben ne insanlar gördüm ....

münzevi_yürekli
RE: Ben ne insanlar gördüm ....
gecenin bu geç vaktinde ağır bi söz de biz edelim...
ben ne insanlar gördüm bee...
Ay vurunca çatlatır göğsümdeki mahşeri
çünkü kavganın göbeğidir benim yerim
canlarım, kollarında Parti pazubentleri
dik başlar, erkek haykırışlarla
göndere, en yukarlara çekiyorlar
en yukarlara çatlıycak kadar aşkî yüreklerini.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ben ne ınsanlar gordum gozlerı olduğu halde goremeyen kulakları duyduğu halde hakıkatı duymayan mantığı calıstığı halde gerceklerı mantıklı bulmayan ben ne ınsanlar gordum yasadığını zannedıpte olu gezınen ALLAH ım sana sukurler olsun kı senı hıssedebılıor canı gonulden senın varlığını tasdık edebılıorum yureğimde...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
ben öyle insanlar gördüm ki eşini gözümüz önünde kesen caniler...yani bence yok öyle sevdiği için canını veren günümüzde...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: Ben ne insanlar gördüm ....
ben ne insanlar gördüm dillerinde ve kalplerin de sadece ve sadece RAB lerinin aşkı olan...

özetle:ben ne evliyalar gördüm...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: Ben ne insanlar gördüm ....
ben ne insanlar grdüm üzerlerine giyecek kıyafetleri, yiyecek 1 dilim ekmekleri olan ama o 1 dilim ekmeyi bile günlerce hiç bir şey yiyemiyeceğini bile bile paylaşan
ben ne insanlar gördüm o ekmekleri çöpe atan
BACIMIN ÖRTÜSÜ BATMAKTA REZİLİN GÖZÜNE
ACIRIM TÜRKLÜĞE BİLLAHİ TÜKÜRSEM YÜZÜNE.
M.AKİF ERSOY
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.