You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

BEN HZ.MUHAMMED'İN (SAV) DİNİNE HAYATIMI VAKFETMİŞİM !

General
* 90'lı yıllar da Şehzâdebaşı Camii'inde vaaz verdiği dönemler de, bir gün herkes tarafından tanınacak olan bir "Zat-ı Şahane" olacağını anlamıştım ! İstanbul'un anadolu yakasında ikâmet eder, her gün belediye otobüsü ile avrupa yakasına gelir giderdi. Dükkanlarımıza uğrar,Mahmutpaşa esnafı tarafından bilinirdi.Düğünlerimiz de sohbet verir, üç kuruş maaşı ama hammaddesi çelikten yüreği ve yüksek doz da imanı ile belki dönemin soytarı hükümetine, ama yinede koskoca bir devlete kafa tutmaktan geri durmazdı !.. Ülkenin imani konular da adeta çamura saplandığı ve ümmetin yaşayışı ile neredeyse HÂKK'ı unuttuğu zamanlar da ; İki üniversite bitirmesine rağmen, Garip ve yoksul hayat hikayesi ile adeta sesi en fazla çıkan bir kaç Hoca Efendi'den ilki idi.
Derdi sadece "DİN" idi.Uyduruk soruşturmalarla tam 48 mahkemede yargılandı, psikolojik ve fiziksel bir sürü işkenceye maruz kaldı !..
Ama her seferinde ;
şu sözünü söylemekten asla geri kalmadı ;
"- BEN HZ.MUHAMMED'İN (SAV) DİNİNE HAYATIMI VAKFETMİŞİM ! BENİ SUSTURABİLECEĞİNİZİMİ SANIYORSUNUZ ? BU YOLA BAŞIMI,CANIMI KOYMUŞUM, BENİ DURDURAMAZSINIZ !.."
* Hûlasa, benim hayatımın mihenk taşıdır,dönüm noktasıdır ve iman ölçeğimde büyük pay sahibidir..
Adına cilt cilt, fasikül-fasikül kitaplar yazsam anlatmakla bitiremem O'nu !..
~ TİMURTAŞ UÇAR HOCA EFENDİ (RHA) ~
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-12-2014, Saat:08:55 AM, Düzenleyen: çağrım.
-İKRA-
RE: BEN HZ.MUHAMMED'İN (SAV) DİNİNE HAYATIMI VAKFETMİŞİM !
Allah ondan razı olsun, Allah rahmet eylesin.
Allah senden de razı olsun Çağrım.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.