Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:varsın karı-kız resminden geçinmesin...
nükleik asit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o reklamlar olmasa site nası geçincek heee?
kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu arada seytankisss(istanbul3.sıradaki) mı yoksa 6.sıradaki izmirr azraamı:D:D:D:D
töbe töbeeeee..........
çağdaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nükleik asit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o reklamlar olmasa site nası geçincek heee?
bu içki fabrikasın da calısan ....kumarhane işletib de ....evine para getiren ...bi....babanın durumu gibi degil mii bayan.. ak parti düşmanı...sence ne....aha haram.....
nükleik asit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu arada seytankisss(istanbul3.sıradaki) mı yoksa 6.sıradaki izmirr azraamı:D:D:D:D
töbe töbeeeee..........
ya sen nie bu kadar ilgilendinki bu reklamlarla.. anlamadım
nükleik asit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çağdaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nükleik asit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o reklamlar olmasa site nası geçincek heee?
bu içki fabrikasın da calısan ....kumarhane işletib de ....evine para getiren ...bi....babanın durumu gibi degil mii bayan.. ak parti düşmanı...sence ne....aha haram.....
senin bu iğrenç konuşmana cvp vermek istemezdim ama dediğin lafa dikkat et
bnm hangi partiye düşman olup olmayacağıma sen karar veremezsin
ayrıca bana da AKP DÜŞMANI demen hem kabaca hem saçma hemde komik bi durum..
lütfen konuşmalara dikkat et..
ayrıca reklamları görmek mi istemiosun peki
bu reklamlar engellenemeyeceğine göre ee görmek de istemiosan siteden girmyedebilirsin..
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.