You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ben bir şeyler hakkında bir şeyleri merak ediyorum bilginiz varsa cevaplayabilir misi

Ben bir şeyler hakkında bir şeyleri merak ediyorum bilginiz varsa cevaplayabilir misi

Acemi Üye
RE: Ben bir şeyler hakkında bir şeyleri merak ediyorum bilginiz varsa cevaplayabilir misi
İlk mesajında yazdığın gibi bunlar hep olduğu görülmemiş, varlığı saptanamış şeyler. varmış, olmuş,böyleymiş. İnsan hayatını varsayımlar peşinde koşarak heba etmemeli şahsi düşüncem. Bende araştırdım okuduktan sonra, çok ütopik hepsi. Bu bilgileri aktaranlar bile olayı tiye alıyor. İnsanların zihnini bulandırmak için ortaya atıldığını düşünüyorum. Ufolar falan görülüyor belki ondanda tam emin değilim ama yıldız tohumu falan ne biliyim. İzlediğim animeler bile bundan ütopik değildi :D

Hem bu tür şeylere çok kafa yormak insanın ruh sağlığına zarar verebilir. Eskiden parapsikolojiyle çok ilgilenirdim fakat sürekli kendimi kötü hissederdim.

Eskiden bir hocam tımarhanedeki insanlar akıl yoksunu olduğu için deli değillerdir, çoğu çok düşüne düşüne bu hale gelmiştir bilinmeyenin peşinden koşmak insanı çok yorar demişti.

Dünyaya ne için geldiğimiz belli, yapmamız gerekenler sakınmamız gerekenler emirler yasaklar belli. Herşey bu kadar açık ve netken bilinmeyenin peşinden koşmak niye ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Ben bir şeyler hakkında bir şeyleri merak ediyorum bilginiz varsa cevaplayabilir misi
Azrail canına kast edip;
Ruhunu iğnenin deliğinden geçirecek!

O zaman sana ne,kim,nasıl bir fayda verecek!

Sanma ki sana diğer varlıklar yardım edebilecek!

Senle mezara sen,bir de amelinin girecek

O zaman o kabir sana ya dar ya da geniş gelecek

Sanma ki ölüm uzak bir gün belki şu an gelecek

Nedir bu ellere ayak bu dillere dudak

Haydi sende Allah de gecelere ağla ak
:-):-):-)

Ya Hû,Ya men Hû,Allahu la ilahe illa Hû
Bismillâhirrahmânirrahîm
''Allâhu lâ ilâhe illâ huvel Hayyul Kayyûm''
Allah ki, O’ndan başka ilâh yoktur (Sadece O vardır),Hayy’dır Kayyum’dur.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.