You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ben bir şeyler hakkında bir şeyleri merak ediyorum bilginiz varsa cevaplayabilir misi

Ben bir şeyler hakkında bir şeyleri merak ediyorum bilginiz varsa cevaplayabilir misi

Çok uzun bir yazı olabilir yazacağım yazı lütfen kusura bakmayın ama yine de okur musunuz yazımı ve merak ettiğim sorular var yazacağım yazıyla ilgili. Galaktik fedarasyon diye bir fedarasyon varmış uzayda bu fedarasyona da bizim dünyamızda katılmış yanlış hatırlamıyorsam 1993 senesinde dünyamız bu fedarasyona katılmış.Bu fedarasyonun bir konseyi ve konsey üyeleri varmış konsey üyeleri dünya dışı varlıklarmış.Ve bu fedarasyonun komutanı varmış adı ashtar shelon imiş.Ve bunlar ve bu komutan da dünyamıza ve yüksek enerjisi olan insanlara mesajlar gönderiyorlarmış kanallar aracılığı ile insanlar kanal oluyormuş bildiğim kadarıyla.Bunlar ve bu komutan dünyamıza tanrısal mesajlar gönderiyorlarmış ve uzaylıların bir çoğu farklı farklı gezegenlerde yaşamaktalarmış sirius yıldızında bile yaşayan uzaylılar varmış.Ben internette bu aralar bu konu ile ilgili ve bu komutan ile ilgili şeyler araştırıyorum bu saate kadar araştırıyorum.Bu komutan ve yönettiği galaktik fedarasyon biz insanoğluna yardım etmek için dünyaya mesajlar gönderiyorlarmış ve bizden spiritual açıdan ve teknolajik açıdan binlerce yıl ileri varlıklarmış.Ve bizlerin durumu ve dünyamızın durumu onları çok üzüyormuş ve onları çok korkutuyormuş.Ve yıldız tohumu diye bir şey okudum yıldız tohumu başka gezegenlerden ve gezegenlerden ve yıldızlardan dünyaya enkarne olmuş dünyadışı varlıklarmış.Onları uzaylılar seçip dünyaya gönderiyorlarmış yanlış hatırlamıyorsam onların görevleri insanları ve diğer yıldız tohumlarını uyandırmakmış bilinçsel olarak uyandırmak için gönderiliyorlarmış.Çoğu sirius yıldızından ve pleiades takımyıldızından geliyorlarmış.Bütün uzaylıların yöneticisi ashtar komutanmış.Ve bu komutan için isa mesih diyenler de varmış bu komutan isa peygamberin enkarnesi olarak dünyamıza gelmiş.Biz uzaylıları gerçekte görmedik ve görmüyoruz ama onların ufolarını görüyoruz.Bende ufolara dünyadışı yaşama ve spiritual şeylere ilgiliyim ben küçüklüğümden beridir hep gökyüzüne bakar dururum hep gökyüzündeki yıldızlara filan bakar dururum onlarla da çok ilgiliyim.Ben bunların bazen yalandan ibaret olduğunu da düşündüm.Sizce gerçekten bu komutan ve bu galaktik fedarasyon var mıdır ve bunların konseyi ve konsey üyeleri var mıdır?Ve bunlar aslında bir cinler topluluğu olabilir mi?Ben bu gece okuduklarımdan sonra bu varlıkların gerçektende var olduğuna inanmaya başladım ve galaktik fedarasyonunda gerçekten var olduğuna inanmaya başladım.Ve ama içimi kemiren sorular vardı.Dün bir forum sitesinde okudum şöyle yazı vardı.Dünyada bulunan yıldız tohumlarının kimliğini anlamasında kolaylık sağlansın diye bir çağrı verildi kanallık yoluyla onlara bu çağrı budur:

Sonsuz yaratanın ve sonsuz yaratanın hizmetindeki pozitif gezegenler konfederasyonunun farkındayım, temasa hazırım, bende ışığın bir temsilcisi olmak istiyorum, sizi sonsuz yaratanın sevgi ve ışığı ile selamlarım, sevgi ve ışıkla.

(7 kez söylenir)

bu çağrıyı gece yatarken ya da gündüzün söyleyeceksiniz gece yatarken söylenirse temas rüya yoluyla gerçekleşiyor en çok temas bu yolla oluyor..

15 gün içinde temas gerçekleşirse Yıldız tohumu olduğunuz ortaya çıkıyor ve temaslar artıyor..Bu yazıdaki çağrıyı ben 3 kere yaptım uzaylılara.Ve rüyamda bana hiç kimse yıldız tohumu olup olmadığımı söylemedi ve bana görünmediler.Sizce bu tür bir şey tehlikeli midir eğer bunlar cinler topluluğu ise bana zarar verebirlermi?Benim başıma bir iş getirirler mi?Ve bana kötü davranırlar mı?Veya bunlar melek filan olabilir mi?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
RE: Ben bir şeyler hakkında bir şeyleri merak ediyorum bilginiz varsa cevaplayabilir misi
Sevgili jupitermelegimelissa bana kalırsa şahsi kanaatim çok fuzuli bir iş burada yazdıklarınız...zaman kaybından başka bir şey değil...7 kere bunları söylemek yerine gece 7 KERE AYETEL KÜRSÜ OKUYUN...33 KERE SUBHANALLAH,ELHAMDÜLİLLAH VE 34 KERE ALLAHUEKBER DEYİN...
İNANIN BU ÇOOOOK DAHA FAYDALI...
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
RE: Ben bir şeyler hakkında bir şeyleri merak ediyorum bilginiz varsa cevaplayabilir misi
Jupitermeleğimelisa, bende diyorumki bu bayanın nicki nerden icab etti :/ ne alaka..ama anlaşıldı

Allah iyiliğini versin :F
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
iyiliğini versin versin de kim ki bu arkadaş gülücük

yazınızı okuyunca kendimi uzay filminin içinde gibi hissettim...biz elbette diğer varlıklara inanıyoruz..bizim bilmediğimiz belkide ne tür canlılar vardır insanoğlunun dışında .. Yaratanda bilende O'dur..

sen neyin üzerine yaratılmışsan onunla uğraş..Kulluğunu yaşa.. Cennet kardeşimin de dediği gibi o tür şeyleri tekrarlayacağına ALLAH zikretmekle meşgul ol gülücük.
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-03-2015, Saat:10:11 AM, Düzenleyen: Noyan.
Forumcu
Ben uzaylıların Komutanı Ashtar mesajınız alındı yabancı!:-):-):-)

Yeni bir mesaj gönderiyorum:-):-):-)

Yerde ve gökte
Allah'ın izni olmadan
Kimse kimseye birşey yapamaz.

O kadar bizi düşüneceğine Allah'ı düsün ve O'ndan iste

O Allah ki yerde gökte ne varsa O'nu hamd ile tesbih etmektedir

O inkarcı topluluklar için elim bir azap hazırlamıştır
Bismillâhirrahmânirrahîm
''Allâhu lâ ilâhe illâ huvel Hayyul Kayyûm''
Allah ki, O’ndan başka ilâh yoktur (Sadece O vardır),Hayy’dır Kayyum’dur.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bugün iyiliğimiz üzerimizde ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ben allahtan istiyorum her şeyimi ama iligimi çekti merak ettim yıldız tohumu olup olmadığımı ve allahı zikrediyorum ve allaha dualar ediyorum.Belki de yıldız tohumu olabilirim diye uzaylılara çağrı gönderdim o şeyleri okuyarak.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bizde diyoruz ki..başka alemlere farklı varlıklara inanıyoruz..Rabbim onlarla insanların iletişime geçmesini isteseydi alenen bilir görürdük herşeyi..demek ki gizli kalmasında başka bir hayır var..kendini onlarla iletişime geçmek için zorluyorsun..

Elbette ALLAH ı zikrediyorsundur .. bu zikirler sana bir takva kazandırdı ise sana verilenlen fazlasını görmeyi istemen niye gülücük

bizim demek istediğimiz bu
Bunu ilk beğenen sen ol.
Anlıyorum da ya belki iyi kalpli varlıklarsa ve iyi olduklarını göstermek için de kanallar yolu ile mesajlar gönderiyorlarsa ve dünyayı ve bizleride düşünüyorsalar ve bu yüzdende kanallar yolu ile mesajlar gönderiyorsalar.Ve daha sonra alenen görüceksek onları onlarla iletişim kurmak istedim kötü bir amacım yoktu.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.