You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üye
Ben Azrailim:)
adamın birisi arabasıyla yolda giderken otostop çeken birisini görür ve arabasına alır... yalnız otostopçu arka koltupa oturunca şoför telaşlanır ve adamla konuşmaya başlar...
--merhaba hemşerim... nasılsın... adın nedir ???
-- selamün aleyküm... ben iyiyim de sen birazdan iyi olmayacaksın çünkü ben azrailim

der yolcu... bunun üzerine şoför adamın kendisiyle dalga geçtiğini zanneder ve şöyle der...

--sana iyilik ettik arabamıza aldık, sen benle dalga geçiyorsun,, böyle azrailmi olur
--sen azraili daha önce gördün mü?? beni neyle karşılaştırıyorsun

der yolcu... bunun üzerine arkada oturan adam...
--benim azrail olduğumu sana kanıtlamamı ister misin?? diyince şoför
-- evet ispatla bakalım

der... bunun üzerine yolcu

-- ilerde bir adam göreceksin... otostop çekiyor olacak onu arabana al ... der. gerçektende yaklaşık 1 km ilerde şoför otostop çeken birisini görür ve arabasına alır... 2. otostopçu ön koltuğa oturur... ve şoföre derki

--abicim sağol... bir saattir burdayım kimse almadı beni arabasına. benim adım ahmet ... der

şoförde yolcuya...
--ya hemşerim senden önce şu arkada oturan adamı aldım arabama ben azrailim diyip duruyor benimle kafa buluyor ... der. bunun üzerine 2. otostopçu arkaya döner , bakar ve der ki;

--abicim arkada kimse yokki!!!
şoför şok olur ve

--nasıl kimse yok, görmüyor musun koskoca adamı ... der

bunun üzerine 2. otostopçu..

--abi arkada kimse yokki göreyim... sen gündüz vaktiyle içtin mi... içtiysen beni köşede indir de sen şimdi kaza falan yaparsın... der.bunun üzerine arkada oturan adam şöyle söyler...

--gördün mü bak. o adam beni ne görür ne duyar ne hisseder. çünkü ben senin için geldim...

bu laflar üzerine şoförün beti benzi atar, dizlerinin bağı çözülür... 2. otostopçu
--abi ne oldu.. bembeyaz oldun... bi terslik mi var .... der

bu laftan sonra arkada oturan adam şoföre...

--hadi bakalım şurda arabayı sağa çek. ALLAH ' ın sevgili kulusun... 2 rekat namaz kıl, sonra vakit gelecek senin canını alacağım ... der

bunun üzerine şoför...
--gerçekten mi... benim canımı alma ne olur... yalvarırım der
-- kusura bakma ama benim işim bu... hadi vakit geçmeden 2 rekat namaz kılda cennetin garanti olsun...

bu konuşma üzerine şoför arabayı sağa çeker , arabadan iner ve yolun kenarında gözyaşları içinde namaza hazırlanır... peki ondan sonra ne mi oldu...

adam namaza hazırlanırken diğer 2 kişi arabayı alıp kaçarlar ve namaza hazırlanan şoför arkalarından bakakalır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Ben Azrailim:)
evet bunu okumuştum:D o zamanda gülmüştüm şimdi de güldüm
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
vay terbiyesizler :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
o zaman özbacanaklar a.,ş olarak hemen bu yöntemi deneyelim :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
özdolandırıcıbacanaklar olsun bence :D :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
elbette karşında bir yarı-türkçe öğretmeni var :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.