You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

~Laedri~
" Ben"
"Ben"

Diyerek başlayan hiçbir cümlenin sonunu okumam,

Neden mi?

Ya kendisine övgü vardır,Ya karşısındakine yergi.

…Allah(c.c) buyurur…

Kendinizi (övüp övüp) temize çıkarmayın. Allah, kimin takvâ sahibi olduğunu çok iyi bilir.

Necm sûresi (53)
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: " Ben"
ben egodur ,benlikten vazgeçenlere ,biz diyenlere, biriz diyenlere ,kardeşlik,yoldaşlık,gönül yıkayıcılığına terfi etsin benliğimiz
teşekkürler
gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
...

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Allah razı olsun,
İchigo, sen dervişliği bilirsin, bazen "fakir" diye başlayan cümleler de bana çok tevazulu gelmiyor; bazen "ben" diye başlayanlarda kibir göremiyorum..
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
Estağfurullah abla ben kim dervişliği bilmek kim gülücük
Ama dediğiniz gibi gerçektende bazen fakir diye adledilen kişiler daha kibirli yada egoist olabiliyor... Sözümüz "ben" i işaret zamiri olarak kullananlar dışında gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Eyvallah.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.