You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

_HAFIZ_
ben
ya ben bu sitede yapacak dolu dolu heycanlı bi iş bulamıyorum benim enerjimi kesmiyo. bu yüzden sağa sola saldırıyorum. acaba ben siteyi kullanmayı bilmiyormuyum yoksa harbiden boşmu yol gösterin
elbet bir gün öleceksin imamın eline düşeceksin
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Cvp: ben
percussionist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya ben bu sitede yapacak dolu dolu heycanlı bi iş bulamıyorum benim enerjimi kesmiyo. bu yüzden sağa sola saldırıyorum. acaba ben siteyi kullanmayı bilmiyormuyum yoksa harbiden boşmu yol gösterin

daha yenisin ondandır...
Zamanla alışırsın.. Kimseyi tanımıyosun, tanışmaya başla..
Zevkli olr bi zaman sonra..
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Esselamü aleyküm hafız kardeşim
Bence sen ne istiyorsun onu söyle, neler olmasını, senin tabirinle enerjini ne keser
aradığın ne nasıl bir heyecan istiyorsun daha açık konuş seni anlamak istiyorum.
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-09-2008, Saat:06:57 PM, Düzenleyen: free.
kimya-yı saadet
RE: ben
Hiperaktiflik fln varsa biz uğraşmayalım:D
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
percussionist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya ben bu sitede yapacak dolu dolu heycanlı bi iş bulamıyorum benim enerjimi kesmiyo. bu yüzden sağa sola saldırıyorum. acaba ben siteyi kullanmayı bilmiyormuyum yoksa harbiden boşmu yol gösterin

kahkahazorlamı tutuyorlar kardeş seni burda
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
BİLGİSAYAR KULLANMAYI BİLİYOSAN SORUN YOK gülücük

KULA KUL OLMAK İÇİN ATILMADIK MEYDANA,

BİZ YANLIZ HAKİKATE,HAKK'A SECDE EDERİZ!

NASIL GİRDİYSE DAVA SAHİPLERİ ZİNDANA,

BİLSİN Kİ KAHPE DEVİR BİZDE ÖYLE GİRERİZ!...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
heyecanlı bişey bulamıyosan heyecanın bol olduğu sitelere uğurlayalım seni ne dersin
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-09-2008, Saat:09:32 PM, Düzenleyen: Reyyan.
münzevi_yürekli

imzandan alacağın çok şey var, mesela paradigmayı değiştirmeyi denekarizm
Ay vurunca çatlatır göğsümdeki mahşeri
çünkü kavganın göbeğidir benim yerim
canlarım, kollarında Parti pazubentleri
dik başlar, erkek haykırışlarla
göndere, en yukarlara çekiyorlar
en yukarlara çatlıycak kadar aşkî yüreklerini.

Bunu ilk beğenen sen ol.
_HAFIZ_
ya biraz hareket istiyorum. mesela ilginç diye paylaşılan şeyler çok boş. düzgün bi konu hakkında hararetli bi tartışma yok hep şu: mesela bi şey paylaştım sonra da bi kaç tane allahrazı olsun başka bişey yok. oyunlar desen hiç bi mantık yürütme veya yarış yok. bööle dolu dolu faydaı bişey yok. belki dersiniz o zaman sen paylaş diye ama benim zamanım yok 2 haftasda bir girebiliyorum.
elbet bir gün öleceksin imamın eline düşeceksin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.