--------------------------------------------------------------------------------
Ne zamandan beri aklımdaydın aslında ama gelemedim işte,iki satır da olsa yazamadım.Bahanem çokta bunları sana söyleyecek cesaretim yok...
Bana ne çok kızmışsındır eminim...Kapıyı çekip giderken olayların bu boyuta geleceğini hiç hesap edemedim.İnanmayacaksın ama sensizken o sahile martılar bir daha uğramadı,senden sonra göryüzün de hiç yıldız kalmadı hepsini gözlerinde unutmuşum meğer...Hareketlerim daha bir yavaşladı sanki,çevremdeki herşey bana birşey söylemek için sessizliğe bürünmüş,hiç birşey de hayat yok gibi...Bekliyorum bak görüyor musun?
"sensizlikten yoruldum" desem...
Yoksa gülüp geçermiydin...
"varlığını yokluğun da hissettim" desem... Haksızlık mı etmiş olurum?
Söyle bana bırakıp giderken seni,ben gibi acı çektin mi?Merkez üssü ben olan deprem seni de etkiledi mi?Kalbin de ne kadar kırık oluştu benden sonra?
Neyse sol tarafıma bir ağrı saplandı nedense,merak etme ciddi bir şey değil onun varlığınıda senden sonra fark ettim.Belki de unutulmuşluğun,terk edilmişliğin acısını çıkarıyor benden...
Az kalsın unutuyordum,geçenlerde Gülnaz teyze ile karşılaştım aynı mahalleden geçerken...Nedendir bilmem beni görünce yolunu değiştirdi.
"Canın sağolsun teyzem canın sağolsun..."
Sonradan öğrendim ki o gün,hani seni terk ettiğim o gün var ya,kapına bir demet o sevdiğin gelinciklerden bırakmış benim adıma.Çok sevinmişsin...dünyaları verselermiş o kadar sevinmezmişsin...
Bilseydim,ah bilseydim...
Hava erken karadı yine,güneş yaptı yapacağını,senden sonra bir günümü daha toprağa verdim.Şimdi hesaplaşma zamanı,zor olacağının farkındayım ama asıl zor olan ne biliyor musun?Sen toprağın koynundayken benim başında oturup bekliyor olmam...
Geldiğimi duyuyorsun değil mi?
(Rahlem)

giderayak işlerim var bitirilecek, ![[Resim: 1871qt9.gif]](http://img67.imageshack.us/img67/9378/1871qt9.gif)