Önce ön bilgi vermek isterim oturduğumuz ev bizim değil yakın bir zaman da da çıkmak durumunda kalacağız birikim yapamadık sağolsun eş dost çekemedi elini nereye atsan bir şey çıktı çok büyü yaptılar çok çektik evin bereketi kaçtı huzuru kalmadı hocalar o evden çıkın dedi lakin para yok nasıl çıkalım güvenilir bir hoca sayesinde bazılarını bulduk bitirdik İnşAllah.
Sorum şu hayatım böyle geçti Ananem vefat etti kardeşler arası mal bölüşülecek Anneme kalan malı sat diyorum evimiz yok barkımız yok Allah'a şükür gene aç değiliz lakin biz çabalamazsak Allah niye versin kalan malı sat ev alalım evleneceğim yaşım geldi kız evi almamamı bekliyor Annem ise korkudan satmayacağını söyledi sebebi ise Rahmetli dedem Bu malı satana o para yaramasın diye Beddua etmiş eskiden dayım satmış bi malı para çarçur olmuş sorum kafanızda şekillendi umarım.
Anneme kalan malı satsam Annemi ikna edip Bedduayı almış olur muyum o para yaramaz mı yada sağlık sorunları vs bir yerden çıkar mı çünki evlenecek gücü Allah hariç bir şekilde de elde edemem ev fiyatları uçmuş ev alamam gelecek kuramam bu konu hakkında bilgi düşüncelerinizi merak ediyorum.