You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Beddua Okumak Ve Lanet Etmekle İlgili ?

Yeni Üye
Öncelikle herkese merhaba. Lanet etmek ve beddua okumakla ilgili bir soru sormak istiyorum.

Bugün bir arkadaşım beni çok kızdırdı, kalbimi kırıp beni üzdü. Ben de kendimi tutamayıp ona beddua ettim ve lanet okudum.

Ama ona acıyorum birazcık da olsa onun adına üzüldüm ve tüm bu beddualarımı ve lanetlerimi geri almak istiyorum. Sorun şu edilen beddua ve okunan lanet tövbe edilip geri alınabilinir mi ? Yani tövbe edince ettiğim tüm lanet ve beddualardan arkadaşımı kurtarabilir miyim ? Bunu bir yolu var mıdır ?icon
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Beddua Okumak Ve Lanet Etmekle İlgili ?
öncelikle o beddualardan arkadaşını değil kendini kurtarmalısın gülücük ..beddua günahtır..... beddua döner dolaşır senin başına gelir..çünkü kul hakkını beddu ile değil ALLAH ile aramalıdır...

dinine,ırzına,vatanına bir saldırı olmaması dışında lanet istemek mazlumun yapabileceği birşey değildir

dostumuzu düşmanımızı ALLAH a hakkı adilce dağıtana havale ederek adalet aramak doğru olandır
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Allaha havale edersen o senin ahını kimse de birakmaz.
Beddua etme
Havale et Wink
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
tövbe yanlışlardan geri dönmek için tüm kapıların anahtarıdır,
dua ve samimiyeti birleştirip kalben tövbe edersen mutlaka yaptığın yanlışları düzeltme imkanını bulursun RABBİM affedicidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.